26 / 04 / 2024

Metropol İstanbul Anneler Günü'ne özel seyahat paketi hediye ediyor!

Metropol İstanbul Anneler Günü'ne özel seyahat paketi hediye ediyor!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içindeki en büyük gayrimenkul projesi olma özelliğini taşıyan Metropol İstanbul, 10-11 Mayıs tarihleri arasında ev alanlara dünyanın diledikleri ülkesine gidebilecekleri seyahat paketi hediye ediyor



İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içindeki en büyük gayrimenkul projesi olma özelliğini taşıyan Metropol İstanbul, Anneler Günü'ne özel 10-11 Mayıs tarihleri arasında ev alanlara dünyanın diledikleri ülkesine gidebilecekleri seyahat paketi hediye ediyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle Varyap-GAP inşaat Ortak Girişimi tarafından istanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde inşa edilen Metropol istanbul, 3 blok olarak tasarlandı. Stüdyodan 3+1'e kadar geniş daire seçeneklerine yer verilen proje toplam 1500 bağımsız bölümden oluşuyor. 

Konut teslimlerinin Aralık 2014'te gerçekleştirileceği projede; açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, yeşil alanlar, konferans ve toplantı birimleri, SPA, fitness merkezi, alışveriş sokağı, kentsel meydanlar, sinema, squash, bowling, cafe ve restoranlar gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Metropol İstanbul Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com


Posta


Geri Dön