27 / 04 / 2024

Metsan 55. yaşını 560 milyon liralık projeyle kutluyor!

Metsan 55. yaşını 560 milyon liralık projeyle kutluyor!

Metsan inşaat, Metsan Nexus ile Kartal'da dev bir projeye imza atıyor. Projenin tasarımı dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind'e ait. Metsan 55. yaşını 560 milyon liralık projeyle kutluyor.



METSAN İnşaat, sektördeki 55, yılını kutluyor. Metsan Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Satoğlu, düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, binlerce yıl farklı medeniyetlere merkez olmuş İstanbul'a ne yapılırsa yapılsın özel olması gerektiğine inandığını söyledi. 

Satoğlu, "560 milyon TL'lik bir yatırım yapıyoruz. Tamamlandığında, konut, rezidans gibi yaşam alanlarından AVM, ofis, otel ve parklardan oluşan büyük bir karma proje haline gelecek. Sadece Kartal'ın değil, İstanbul'un simgelerinden biri olacak. Dünyanın en ünlü mimarlarından Daniel Libeskind ile işbirliği yap^oruz" dedi. 


YÜZDE 42'Sİ SATILDI BİLE 


Metsan Nexus projesinde 18. kata ulaştıklarını belirten Satoğlu, şöyle konuştu: "İlk etapta 430 konut, ikinci etapta ise otel, ofis, ve ticari alanlar bulunuyor. Dairelerin lansmana özel metrekare fiyatları ortalama 3 bin TL. İkinci etabın inşaatının başlamasıyla bu fiyat 6 bin TL'ye yükselecek. Projenin yüzde 42'si satıldı. Proje tamamlandığında bugün alım yapan yatırımcılarına yüzde 60 oranında kazanç sağlayacak." 


Akşam


Geri Dön