26 / 04 / 2024

Metsan Neksus nerede?

Metsan Neksus nerede?

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Metsan Neksus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Metsan Neksus projesi kapsamında yer alan daireler stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 ve 5+1'lardan oluşuyor



Kartal’daki yeni karma proje Metsan Nexus,  Metsan İnşaat  tarafından yükseliyor. Metsan Neksus nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Mimarisinde Daniel Libeskind imzasının bulunduğu Metsan Neksus Kartal kapsamında ilk etapta ise Cemalettin Satoğlu'nun imzası bulunuyor. 


3 etaptan oluşan Metsan Neksus Kartal Rezidans kapsamında ilk etapta 430 daire yer alıyor. Projenin diğer etaplarında ise ofisler, alışveriş alanları, otel, ticari alanlar, park ve sosyal alanlar yer alacak. 


Metsan Neksus satılık konut tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı.  Metsan Neksus Evleri satış fiyatları metrekare birim olarak 3 bin TL olarak belirlendi. Fiyatlar 170 bin TL'den başlıyor. 


Metsan Neksus ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinat sonrasında banka kredisi kullanılıyor. Metsan Neksus Kartal teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlendi. 


Projenin ilk etabında 36 katlı iki bina ve ortasında 19 katlı dairesel kule yer alıyor. Proje kapsamında basketbol sahası, fitness merkezi, açık havuz, hobi alanları, oyun alanları, 15. katta 


squash kortu, 17. katta Sky Lounge kış bahçesi, 36. katta adalar manzaralı Rooftop Teras ve 19. katta Harmoni Teras bulunuyor. 


Metsan Neksus nerede?

Metsan Neksus nerede sorusunun yanıtı olarak proje E-5 Karayolu’nun üzerinde yer alıyor. Pendik sahil yoluna 5 dakika mesafedeki proje; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika ve İDO 


Pendik-Yalova İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Metsan Neksus Kartal iletişim

Telefon: 0216 353 00 00

Web Adresi: www.metsan.com


projeye sor



Geri Dön