29 / 03 / 2024

Metsan Neksus teslim tarihi!

Metsan Neksus teslim tarihi!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Metsan Neksus teslim tarihi Aralık 2015 yılı olarak açıklandı. Kartal Metsan Nexus konut projesinde fiyatlar 170 bin liradan başlıyor. Metsan Nexus'un ilk etabında 430 konut bulunuyor...




Stüdyo dairelerden 5+1 dairelere kadar seçeneklerin sunulduğu Metsan Neksus Evleri projesi  Metsan İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Metsan Neksus Evleri projesi 3 etap olarak yükseliyor. Projenin birinci etabı 430 konuttan oluşuyor.


Metsan Neksus teslim tarihi bilgisinden önce Metsan Neksus fiyat listesi hakkında bilgi verelim. İstanbul Kartal bölgesinde yükselen Metsan Neksus Evleri projesinde konutların metrekaresi 3 bin lira olarak belirtiliyor.


Metsan Neksus Evleri'nde daireler 170 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Metsan Neksus Evleri Kartal projesinde oyun alanları, kış bahçesi, squash, hobi alanları, açık havuz, Rooftop Teras, spor alanları, fitness center, Harmoni Teras gibi sosyal alanlar mevcut.



Metsan Neksus teslim tarihi ne zaman?


Metsan Neksus teslim tarihi ne zaman sorusuna 2015 yılının Aralık ayı olarak cevap veriliyor. Metsan Neksus Evleri Kartal projesinde 19 katlı dairesel kule ve 2 adet 36 katlı kule tasarlandı. Metsan Neksus Evleri Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, Pendik sahil yoluna 5 dakika mesafede yer alıyor.


Metsan Neksus Evleri Kartal projesinin ödeme koşulları içerisinde yüzde 5 peşinattan sonra, banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksit yapılıyor. Metsan Neksus projesi Kadıköy - Kartal metrosunun Yakacık istasyonuna direkt bağlantılı olarak yükseliyor.



Telefon: 0216 353 00 00

Web Adresi: www.metsan.com


projeye sor



Geri Dön