20 / 04 / 2024

Metsan Nexus teslim tarihi!

Metsan Nexus teslim tarihi!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Metsan Nexus teslim tarihi 2015 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Kartal'da yükselen Metsan Nexus projesinde stüdyo dairelerin satış fiyatları 170 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...




Metsan İnşaat tarafından hayata geçirilen  Metsan Nexus  konut projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Metsan Nexus teslim tarihi bilgisinden önce Metsan Nexus Kartal projesinin detaylarına yer verelim.


3 kule olarak tasarlanan Metsan Nexus Evleri Kartal projesinde kulelerden ikisi 36 katlı olarak inşa ediliyorken, dairesel görünüme sahip olan kule 19 katlı olarak inşa ediliyor. Metsan Nexus Evleri projesi 3 etap olarak hayata geçiriliyor.


Metsan Nexus Evleri Kartal projesinin birinci etabında 430 adet konut yer alıyor. Kartal Metsan Nexus Evleri projesi Cemalettin Satoğlu ve Daniel Libeskind tarafından tasarlandı. Metsan Nexus Kartal fiyat listesi 170 bin liradan başlıyor.



Metsan Nexus teslim tarihi!


Metsan Nexus teslim tarihi 2015 yılının Aralık ayı olarak belirtiliyor. Metsan Nexus Kartal daire seçenekleri olarak stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon sunuluyor.


Metsan Nexus Kartal projesinin 17. katında Sky Lounge kış bahçesi, 15. katnda squash kortu, hobi alanları, 19. katında Harmoni Teras, basketbol sahası, fitness center, 36. katında adalar manzaralı Rooftop Teras bulunuyor.



Telefon: 0216 353 00 00

Web Adresi: www.metsan.com


projeye sor



Geri Dön