25 / 04 / 2024

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi!

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi!

Firma: Zeray İnşaat

Proje: Meva Anadolu

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Meva Anadolu nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Geçtiğimiz günlerde satışa çıkarılan  Meva Anadolu  projesi  Zeray İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi!

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Meva Anadolu nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi!

Projede satışa sunulan 1+1 dairelerin fiyatları 486 bin TL, 2+1 daireler 661 bin TL, 3+1 daireler 871 bin TL, 4+1 daireler ise 1 milyon 312 bin TL'den başlıyor.

Mayıs 2022'de teslim edilecek daireler için özel ödeme kampanyaları da bulunuyor. Projeden daire almak isteyenler 25 bin TL peşinat ödeyerek, kendilerine özel taksit seçenekleriyle ev sahibi olabilir. Ödeme seçenekleri için satış ofisleriyle iletişime geçilmesi gerekiyor.

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi!

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgis!  

Yatay mimari anlayışının hakim olduğu projede, bahçe dubleksinden teras dubleksine kadar alternatif seçenekler sunuluyor. Geniş bir alanda yükselen Meva Anadolu, Çayırova’da E-5 karayolu ile TEM otoyolunun arasında çok özel bir konumda yer alıyor. Proje hem İstanbul'a hem Kocaeli'ye yakınlığıyla ön plana çıkıyor.

Telefon: +90 444 91 41

Web Adresi: http://www.zeraymevaanadolu.com/index.html

 


projeye sor



Geri Dön