29 / 03 / 2024

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.



31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece Albatros Sahili’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Uysal’a, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da eşlik etti.

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre Büyükçekmece’de 30 kilometrelik sahil şeridinin sadece 3 kilometresinin aktif bir şekilde vatandaşların kullanımında olduğunu ifade eden Uysal, 31 Mart’tan sonra sahilin 15 kilometrelik kısmını belediyecilik hizmetleriyle buluşturup aktif bir şekilde vatandaşların kullanımına açmak için çalışmalara başlanacağını dile getirdi. 

'BÜYÜKÇEKMECE'YE İHANET'

Sahil gezintisi sırasında gazetecilere de açıklamalar yapan Mevlüt Uysal, kendisini gören Büyükçekmecelilerin hizmet alamadıklarından şikayetçi olduklarını söyledi. 

Mevcut Büyükçekmece Belediyesinin Albatros Sahili’ni imara açmaya çalışmasını eleştiren Uysal, “Albatros Parkı bu yapılar arasında Büyükçekmece’de nefes alınabilecek tek yeşil alan olarak görünüyor. Maalesef bu alanı da turizm, ticaret alanı ve alışveriş merkezi olarak satmışlar. Cumhuriyet Halk Partili bir belediyenin yapmış olduğu imar değişikliğine buradaki CHP İlçe teşkilatları eylem yaptı. Burayı bu şekilde katletmek resmen bir facia aynı zamanda Büyükçekmece’ye ihanet. Biz geldiğimiz zaman burayı eski halinden daha iyi bir şekilde yeşil alan olarak dönüştüreceğiz. Bu alana Cumhuriyet’in kuruluşunu temsil olarak Cumhuriyet Park’ı olarak değerlendireceğiz” dedi.


Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!


Geri Dön