25 / 04 / 2024

Mevsim İstanbul'da yeni yıl kampanyası!

Mevsim İstanbul'da yeni yıl kampanyası!

Firma: Sarılar İnşaat

Proje: Mevsim İstanbul

Sarılar İnşaat imzası ile Kağıthane’de yükselen Mevsim İstanbul'da yeni yıla özel kampanya hazırlandı..



Sarılar İnşaat'ın Kağıthane’de inşa ettiği Mevsim İstanbul'da yeni yıla özel kampanya hazırlandı. Projede kampanya dahilinde yüzde 5 peşinat ile 60 ay 0 faiz ya da 120 ay 0.45 oranla daire sahibi olunabiliyor. Mevsim İstanbul'da 2+1 dairelerin fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

 

30 adet loft daire ile birlikte toplamda 187 konutun bulunduğu Mevsim İstanbul’da, dairelerin büyüklükleri ise 105 metrekareden başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

 

Mevsim İstanbul da yeni yıl kampanyası!

 

DAİRELERİN YARISI SAHİPLERİNİ BULDU

Dairelerin yüzde 50’nin şimdiden sahiplerini bulurduğu Mevsim İstanbul’da daireler sahiplerine Eylül 2018’de teslim edilecek.

 

3 blok üzerine konumlandırılan proje toplamda 6972 metrekare alan üzerine yükseliyor. Projede peyzaj alanına ayrılan alan ise yaklaşık 3 bin 500 metrekare.

 

Mevsim İstanbul da yeni yıl kampanyası!

 

Mevsim İstanbul’da; kapalı yüzme havuzu, süs havuzları, her daireye ait özel otopark ve misafir otoparkı, dinlenme alanları, kaykay pisti, çocuk parkı, oyun odası, mini futbol - basketbol sahası, squash, game center, sinema odası, fitness center ( bay-bayan ayrı), sauna ( bay-bayan ayrı), Bilardo-masa tenisi- dart salonu, 2 adet davet ve organizasyon odası, toplantı odası, mescit alanları bulunuyor. Projede aynı zamanda 7/24 güvenlik hizmeti sunuluyor.

 

Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan ve kazançlı bir gelecek vadeden Mevsim İstanbul, lokasyonuyla da avantaj sağlıyor. Avrupa yakasında ulaşım akslarına yakın bir noktada hayata geçirilen proje;  markalı projelerin bulunduğu Kağıthane’de, TEM Otoyolunun yanı başında konumlanıyor.

 

http://www.mevsimistanbul.com/

 


projeye sor



Geri Dön