26 / 04 / 2024

Mey Türk, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel bahçesinde!

Mey Türk, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel bahçesinde!

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, bahçesindeki tarihi baruthanenin üzerinde birbirinden lezzetli ve özel yemekler, müzik ve yemek sonrası nargile keyfi ile yaz akşamlarınızı keyiflendirecek. Açık havada meyhane keyfi artık Mey Türkte yaşanacak.



Kişi başı ortalama 70 TLlik fiyatı ve Sheraton İstanbul Ataköy Hotel kalitesiyle Mey Türk açıldı!

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, yazı yeşilliklerle dolu bahçesinde meyhane konseptiyle karşılıyor. Haziran ayının başında hizmete açılan Mey Türk, canlı müzik ve lezzetli mezeleriyle yazın en gözde mekanlarından olacak.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotelde doğal yeşil alanının içindeki tarihi baruthanenin üzerinde bulunan Mey Türk, haftanın her günü saat 19:00-23:30 saatleri arasında hizmet veriyor.  Meze, ara sıcaklar ve ana yemeklerden oluşan konseptiyle yemek ve içki keyfi ortalama 70 TLlik fiyatlarla yaşanıyor. Mey Türk, hafta içi salı-cuma günleri arasında ise canlı müzik ile eğlencenin, dostluğun ve muhabbetin adresi olacak.

Mey Türkte yemek sonrası değişik aromalı nargile ve Türk kahvesi de ücretsiz olarak ikram ediliyor. Bu yaz açık havada meyhane keyfi Mey Türkte yaşanacak.


Geri Dön