20 / 04 / 2024

Aziz Yapı Ataköy Towers teslimleri ne zaman?

Aziz Yapı Ataköy Towers teslimleri ne zaman?

Firma: Aziz Yapı

Proje: Ataköy Towers

Konut alanlarının 52,95 metrekareden başlayıp, 115,29 metrekareye kadar yükseldiği MFA İnşaat Ataköy Towers teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak 30 ay sonra deniliyor. Proje, MFA İnşaat tarafından inşa ediliyor...



10 bin metrekare arsa alanına sahip Aziz Yapı Ataköy Towers teslimleri ne zaman sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede satış süreci devam ediyor. 


Dairelerin 52,95 metrekare ile 115,29 metrekare arasında alanlara sahip olduğu  Ataköy Towers  İstanbul projesi, 1 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. 


Aziz Yapı Ataköy Towers teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak 2,5 yıl sonra deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy'de yaşama geçiriliyor. 


Aziz Yapı Ataköy Towers teslimleri ne zaman?


Ataköy Towers Residence Bakırköy'de video konferans,  fitness, sauna, açık - kapalı yüzme havuzu, toplantı odaları, park alanı, spor alanları, danışma, vale, otopark, catering hizmeti yer alıyor. 


Aziz Yapı yaşama geçirilen Aziz Yapı Ataköy Towers teslimleri ne zaman sorusuna 30 ay sonra cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Telefon: 0212 465 84 03

Web: www.atakoytowers.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön