25 / 04 / 2024

Midtown'da çocuk şenliği haftası başlıyor!

Midtown'da çocuk şenliği haftası başlıyor!

Midtown, 21 Nisan haftasında çocuklar ve aileleri için hem anlamlı, hem de çok eğlenceli etkinliklere imza atacak. 23 Nisan’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile aynı karede fotoğrafın senin olsun.



23 Nisan’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile aynı karede fotoğrafın senin olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Midtown’a gelen tüm ziyaretçiler Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aynı karede yer alabilecekleri kendilerine özel fotoğrafa sahip olacak.  Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde, Midtown;  hazırlanan teknolojik  bir sistem ile ziyaretçilerine Atatürk ile aynı karede oldukları fotoğrafı hediye ediyor. Atatürk’ü anmak ve Midtown ziyaretçilerine hayatları boyunca unutmayacakları bir hediye vermek amacıyla düzenlenen etkinlik, 23 Nisan Çarşamba günü, saat 11.00-19.00 arasında gerçekleştirilecek.

 

Nostaljik oyunlarla, günümüz oyunları bir arada…

26 Nisan Cumartesi ve 27 Nisan Pazar ise “Sen Çocukken, Ben Çocukken” adlı oyun turnuvası Midtown’da gerçekleştirilecek. Midtown danışmadan alınan ücretsiz oyun kuponları ile arzu eden herkesin katılım sağlayabileceği oyunlarda günümüz çocukları eski oyunları öğrenirken ebeveynleri de nostalji yaşayacak. Diğer taraftan küçükler teknoloji sevgilerini de eğlenerek yarıştırabilecekler.

“Sen Çocukken, Ben Çocukken” turnuvası dahilinde oynanacak dijital oyunlar arasında; X-BOX’ta dans ve hulahop, Playstation’da  futbol, nostaljik oyunlarda ise eksek, ip atlama, yağ satarım bal satarım, hulahop ve misket yer alıyor. Kazananların sinema bileti, yemek, hediye çeki gibi armağanlar alacağı yarışmalar 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.



Geri Dön