25 / 04 / 2024

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL'ye düştü

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında büyük indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının litresinin satış fiyatı 33 TL'ye geriledi. Hayat pahalılığının insanların belini büktüğü günümüzde yapılan indirimler ilaç gibi geliyor. İşte Migros'un düzenlediği indirme ait detaylar.



Ayçiçek yağı fiyatları önceki sene en çok zamlanan temel gıda ürünleri arasında yer alırken, ayçiçek yağı fiyatlarına uygulanan zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına sebep olmuştu. 

Ayçiçek yağına uygulanan zamlardan sonra uygulanan indirimlerle vatandaşlar, marketlerde kuyruk oluşturmaya başladı, Bu indirimi yapan markwtlerden biri de Migros. İndirimin ardından ayçiçek yağının satış fiyatı 33 TL'ye geriledi.

Ayçiçek yağı fiyatlarına yağılan zamlardan sonra Migros Abalı Ayçiçek Yağı 1 L 33,90 TL'ye gerilediğini açıkladı. Abalı Ayçiçek Yağı 1 L normal satış fiyatı 45,90 TL'den 33,90 TL'ye geriledi.

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL ye düştü

Migros, Türkiye'de ve bazı diğer ülkelerde faaliyet gösteren bir perakende şirketidir. Şirket, Türkiye'de 1954 yılında kurulmuştur ve ülkenin en büyük perakende zincirlerinden biri olarak tanınmaktadır. Migros, gıda, temizlik ürünleri, kişisel bakım ürünleri, ev eşyaları ve daha fazlası gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Ayçiçek yağı indiriminden faydalanmak isteyenler Migros marketin yolunu tutmaya başladı. Migros'da Abalı Ayçiçek Yağı 1 L 33,90 TL'den satışa sunuldu.  "Mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Ürünün stok, fiyat ve kampanya detayı teslimat bölgenize göre farkılılk gösterebilmektedir."


Geri Dön