28 / 03 / 2024

Migros Deniz Market, yeniden açık sularda!

Migros Deniz Market, yeniden açık sularda!

Türkiye’nin 81 ilinde bulunan mağazalarıyla müşterilerine erişen Migros, “Migros Deniz Market” ile Ege’de yer alan adalara ve kara bağlantısı olmayan koylara erişiyor. 45 metrelik boyu, 168 metrekarelik satış alanıyla birebir Migros mağazası formatında tasarlanan Migros Deniz Market’te 3 bin 500’i g



Migros yaz aylarını Ege koylarında geçiren müşterilerinin ihtiyaçlarını gerçek mağaza ortamında ve hızla karşılamayı hedefleyerek yedi yıl sene “Migros Deniz Market” hizmetini başlattı. Migros’un her noktadan ulaşılabilirlik amacıyla hayata geçirdiği Migros Deniz Market, yaz süresince haftanın 7 günü Fethiye Şövalye Adası ile Göcek’te bulunan adalara ve kara ulaşımı olmayan koylara hizmet edecek.

MİGROS, 3 BİN 500'Ü AŞKIN ÜRÜN ÇEŞİDİ İLE SÜPERMARKETİ DENİZE TAŞIYOR

45 metrelik uzunluğu ve 168 metrekarelik satış alanıyla süpermarketi denize götüren Migros Deniz Market’te paketli meyve-sebze, et ve şarküteri ürünlerinden, tekstil ürünlerine, aptaze günlük ekmekten, deniz malzemelerine ve sıcak yaz günlerinin en önemli ihtiyacı olan buza kadar 3 bin 500'ü aşan ürün çeşidi satışa sunuluyor.

 

HAZIR YEMEK ÇEŞİTLERİ DE MİGROS DENİZDE

Müşterilerinin ihtiyaçlarını denizde de karşılayan Migros, devreye aldığı yeni hizmetiyle sushiden salataya, mezeden tatlıya, pizzadan makarnaya kadar birçok çeşidi hazır şekilde müşterilerine sunacak. Haziran ayı sonunda devreye girecek sıcak yemek servisiyle beraber Migros müşterileri kaliteli, taze ve uygun fiyatlı birçok farklı menüye denizde de erişecek.

HAFTANIN YEDİ GÜNÜ HİZMET VERİYOR

Migros Deniz Market, özel tasarlanmış denizci kıyafetleri ve İngilizce bilen personelleri ile özel hizmet sunuyor. Müşteriler, Migros Deniz Market’in botları ile mağazaya getirilerek alışverişlerini kendileri yapabiliyor. Migros Deniz Market’in konumu, denizcilerin kullandığı aplikasyonlarla tam uyumlu olarak akıllı telefon ve tabletlerden anlık izlenebiliyor.

Migros'tan çılgın Perşembe indirimi! Süt, yumurta, tavuk eti! İşte 23 Haziran 2022 indirimli fiyat listesi

Migros'ta kırmızı et ürünlerinde çılgın kampanya! Bu fırsat kaçmaz! İşte 23 Haziran 2022 indirimli et fiyat listesi

Duşta akıllı saatinizi çıkarmak zorunda değilsiniz! Xiaomi Mi Band 6 Migros'ta! 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Geri Dön