20 / 04 / 2024

Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu! 

Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu! 

Migros Market'te Birlikten Berekete kampanyası çerçevesinde yüzleri güldüren dev indirimler açıklandı. Yüzde 35'e varan indirim başladı. Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu!  İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...



Migros Market, Birlikten Berekete kampanyası çerçevesindeki indirimlerle yüzleri güldürüyor. Bu kapsamda 7 Nisan - 11 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak Birlikten Berekete kampanyası ile yüzde 35'e ulaşan indirimler sağlanıyor.

Migros'ta yüzde 35'e varan indirim fırsatı sunulan Birlikten Berekete kampanyası, Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli tutuluyor. Kampanya kapsamında ürünler için uygulanan indirim oranları yüzde 5 ile yüzde 35 arasında değişiyor. 

Migros ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu! 

Migros Birlikten Berekete kampanyası kapsamında, ayçiçek yağından tam yağlı beyaz peynire, yoğurttan domatese, sütten tuvalet kağıdına kadar pek çok farklı üründe sağlanan indirimler alıcıların yüzünü güldürüyor. 

Farklı ürünler için değişiklik gösteren indirimler uygulanan Birlikten Berekete kampanyasındaki ürünler stoklarla sınırlı olduğu ve bu kapsamda stoklar anlık şekilde değiştiği için, tüketicilerin kampanya şartlarını sağladıkları oranlarda indirimden faydalanabileceği belirtildi. 

İndirimli fiyatlarla satışa sunulan markalar arasında; Komili, Banvit, Pınar, Lipton, Alo gibi markalar yer alıyor.

Peki Migros Birlikten Berekete kampanyası kapsamında hangi ürün kaç TL indirime girdi, fiyatı kaç lira oldu? Migros'ta 5 lt ayçiçek yağı 134, piliç pirzola 75, tam yağlı peynir 69 TL! Çılgın indirimi gören koştu! İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...


Geri Dön