25 / 04 / 2024

Migros'ta ayçiçek yağı şeker ve un fiyatlarında dev bayram indirimi! 3 gün sürecek

Migros'ta ayçiçek yağı şeker ve un fiyatlarında dev bayram indirimi! 3 gün sürecek

Bayram alışverişinde bütçeye destek Migros'tan geldi. Ayçiçek yağı, un ve şeker fiyatlarında seçili ürünlerde indirime gidildi. Bayram süresince yapılacak ürünlerin stoklarla sınırlı olduğu bilgisi paylaşıldı. İşte Migros'taki indirimli ürünlerin fiyat listesi...



Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker), şekerin fiyatına yüzde 31 zam yaptı. KDV dahil kilogramı 5,96 TL'den satılan kristal şekerin fiyatı yüzde 31 artışla 7,80 TL oldu. Türkşeker, raf garanti sistemi kapsamında perakende sektörüne sağladığı 5 kilogramlık toz şeker fiyatını ise 45 TL'den 55 TL'ye çıkardı. Türk Şeker'in yaptığı zamlar market raflarına da yansıdı. Bayram öncesi fiyat araştırması yapan tüketicilere Migros'tan ayçiçek yağı, un ve şeker fiyatlarında indirim haberi geldi. 3 litrelik Orkide ayçiçek yağı 129 liradan 109 liraya düştü. 

Migros ta ayçiçek yağı şeker ve un fiyatlarında dev bayram indirimi! 3 gün sürecek

Bayram öncesi indirime giden Migros, satışa sunmuş olduğu ayçiçek yağı ürünlerinin güncel fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Migros Ayçiçek Yağı 1 L: 32,50 TL

Yudum Ayçiçek Yağı 1 L: 43,90 TL

Kırlangıç Ayçiçek Yağı 1 L: 46,90 TL

Orkide Ayçiçek Yağı 1 L: 47,90 TL

Emek Ayçiçek Yağı 4 L: 147,95 TL

Kırlangıç Ayçiçek Yağı 4 L: 158,90 TL

Komili Ayçiçek Yağı 1 L: 47,90 TL

Migros ta ayçiçek yağı şeker ve un fiyatlarında dev bayram indirimi! 3 gün sürecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön