24 / 04 / 2024

Migros'tan Xiaomi robot süpürgeye 2100 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Migros'tan Xiaomi robot süpürgeye 2100 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Migros, en çok tercih edilen Xiaomi robot süpürgeye 2100 TL indirim yaptı! Sakın kaçırmayın! Peki, Migros'ta Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Migros, Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro robot süpürgeye büyük bir indirim yaptı! Migros, Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro siyah robot süpürgeye tam tamına 2 bin 100 lira indirim yaptı! Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro robot süpürgeyi hemen Migros'un resmi internet sitesinden satın almak.

Migros tan Xiaomi robot süpürgeye 2100 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Migros, Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro robot süpürge satın almak isteyenleri yaptığı inidirimle sevindirdi. Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro robot süpürge aynı anda hem silme hem de süpürme işlemini yapabilir.  Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro için silme ve süpürme için iki ayrı ekipman gerekmez. Evinizin yeni yardımcılarını uzaktan kontrol edebilirsiniz. Temizlenecek yeri gösterme, ön ayarlı temizlik, bölgesel temizlik, gerçek zamanlı harirtalama ile telefonunuzdan Mİ home uygulamasına bağlandığınızda evde değilken de yönetebilirsiniz. Yapay zeka destekli sesli asistan ile oturduğunuz yerden yönetmeye devam edin.

Peki, Migros'da Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro fiyatı ne kadar? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi


Geri Dön