25 / 04 / 2024

Migros'tan Xiaomi robot süpürgeye 2102 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Migros'tan Xiaomi robot süpürgeye 2102 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Migros, pek çok kişiyi sevindirecek bir haberle geldi! Migros'tan Xiaomi robot süpürgeye 2102 TL indirim geldi! Sakın kaçırmayın! Peki, Migros'ta Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yerini alan Migros'tan müjdeli haber geldi! Migros, Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro robot süpürgeye dev bir indirim yaptı! Migros, Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro robot süpürgeye tam tamına 2 bin 102 lira indirim yaptı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro robot süpürgeyi hemen Migros'un resmi internet sitesinden satın almak.

 Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro, aynı anda  hem süpürme hem de silme işleminini yapabilir.  Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro ile süpürme ve silme için iki ayrı ekipman gerekmez. Profesyonel bir temizleme algoritmasına sahip olan  Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro, iki yönlü silme işlemi yapar ve elle temizleme tekniklerini simüle eder. Ürün 2 adet su tutan bez, 2'si 1 arada su deposu ve toz kutusu ile birlikte satışa sunulur; ayrıca ek aksesuar satın almanıza gerek kalmaz.

Teknosa dan Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge alana Xiaomi Akıllı Bluetooth Tartı Hediye! 25 Nisan 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro, yeni nesil LDS lazer navigasyon sistemi ne sahip bu sayede evinizin gerçek zamanlı haritasını çıkarır.  Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro, 3200 mAh pil gücünde bir bataryaya sahip. Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro ile tek seferde 180 metrekare büyüklüğünde bir alanı temizleyebilirsiniz.

Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro, Gerçek Zamanlı Konum, Haftalık Programlama, Point Cleaning, Y Tipi Temizlik, Temizleme Fırçası, Elektronik Kontrollü Su Haznesi özellikleri ile diğer robot süpürgeler arasından öne çıkmayı başarıyor.

Peki, Migros'ta Xiaomi Mi Vacuum Mop-pro robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön