24 / 04 / 2024

Migros'tan et şarküteri ürünlerinde inanılmaz indirim! Sucuk, pastırma, salam... İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi!

Migros'tan et şarküteri ürünlerinde inanılmaz indirim! Sucuk, pastırma, salam... İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük süpermarketlerinden biri olan Migros'tan süper kampanya geldi! Migros, seçili sucuk ve salam ürünlerinde yüzde 20'den 54'e varan indirim yaptı. Peki, Migros'ta indirime giren diğer şarküteri ürünleri hangileri? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...



Migros, kırmızı et şarküteri ürünlerinde inanılmaz indirim kampanyasını başlattı. Migros, seçili sucuk ve salam ürünlerinde 20'den 54'e varan indirim yaptı. Migros tarafından hayata geçirilen kampanya, 6 Temmuz'a kadar sürecek. Stoklarla sınırlı olan bu kampanyayı sakın kaçırmayın! 

Migros tan et şarküteri ürünlerinde inanılmaz indirim! Sucuk, pastırma, salam... İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi!MİGROS'TAN ET ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİNE İNANILMAZ İNDİRİM! SUCUK, PASTIRMA, SALAM... İŞTE 27 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ!

Türkiye'nin en büyük süpermarketlerinden biri olan Migros'tan süper kampanya geldi! Migros, kampanya kapsamında et şarküteri ürünlerine yüzde 54'e varan indirimler düzenledi! Kampanyadan faydalanmak için tek yapmanız gereken stoklarla sınırlı bu ürünleri 6 Temmuz'a kadar tükenmeden hemen satın almak.

Peki, Migros'ta indirime giren diğer şarküteri ürünleri hangileri? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön