29 / 03 / 2024

Milkent İstanbul 'da 116 bin TL 'ye!

Milkent İstanbul 'da 116 bin TL 'ye!

Milkent Arnavutköy"de 100 metrekarelik 3+1"ler 116 bin ile 126 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Proje için bankalardan 90 bin TL ye kadar konut kredisi alınabiliyor. Konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor



Milten Yapı"nın İstanbul'un kuzeybatısında, Arnavutköy-Terkos Karayolu'nun 21. kilometresinde inşa ettiği Milkent Arnavutköy projesi 75 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirildi. 2008 yılında yaşamın başladığı proje Taşoluk Belediye sınırları içinde yer alıyor.

Milkent Arnavutköy"de 100 metrekarelik 3+1"ler 116 bin ile 126 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Proje için bankalardan 90 bin TL ye kadar konut kredisi alınabiliyor. Konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Geniş bir alanda yer alan Milkent projesi, farklı ihtiyaçlara seslenen A, B ve C tipi olarak adlandırılan üç ayrı etaptan oluşuyor.'Milkent İstanbul' projesinde toplam 144 konut bulunuyor.

'Milkent İstanbul' yaşam standartlarını yükseltiyor. Trafiği, hava ve gürültü kirliliği, kalabalığı, yeşil alanların azlığı ile büyük şehirde yaşamanın zahmetlerini çekmeden, sadece keyfini sürmek mümkün hale geliyor.

Karayollarınca istimlak çalışmaları sürdürülen yeni otoyol projesi ile İstanbul merkezine ulaşım süresi 15 dakikaya düşecek olan Milkent, şehir merkezine şu an 35 dakika kadar yakın. Ortak kullanım alanlarında çocuk oyun alanları ve 24 saat güvenlik sistemi mevcut.

'Milkent İstanbul', şehrin el değmemiş son doğal alanlarından biri olan Terkos Gölü'ne 5 kilometre yakınlıkta; orman manzarasına sahip. Marmara"nın tertemiz sahil beldesi Karaburun'a oldukça yakın bir konumda yer alıyor. Ortak kullanım alanlarında çocuk oyun alanları, 24 saat güvenlik sistemi yer alıyor.

0212 288 72 80

www.milkentarnavutkoy.com

[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön