29 / 03 / 2024

Milli Emlak'tan 50 bin TL'ye KDV'den muaf arsa! İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 50 bin TL'ye KDV'den muaf arsa! İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 50 bin TL olarak belirlenen imarlı arsa da yer alıyor. İşte satışa çıkan imarlı arsa ile ilgili detaylar...



İmarlı ve KDV'den muaf arsa almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Kasım ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden düzenli olarak yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 50 bin TL'ye imarlı arsa satacak.  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlarda düşük bedelli satış ihaleleri dikkat çekiyor. 

Milli Emlak tan 50 bin TL ye KDV den muaf arsa! İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsa Kırşehir ili Merkez ilçesindeki, T. İlyas - Yayla Köyü'nde yer alıyor. Resmi web sitesinde yayımlanan söz konusu ihale ilanına göre, satışa çıkan arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 40010120146 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, satışa çıkarılan imarlı arsanın alanı 639,99 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi sitesinde yer alan ilana göre, hazine hissesinin de 639,99 metrekare olarak belirtildiği imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 50 bin TL olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 15 bin TL olarak açıklandı.


Geri Dön