26 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 66 bin 570 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak'tan 66 bin 570 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Satışa çıkardığı konut imarlı arsalarla dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 66 bin 570 TL'ye imarlı arsa satıyor. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 30 Mart tarihinde yapılacak.



Yatırımcıların dört gözle beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden düzenli aralıklarla yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Kayseri Bünyan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki ilanlar kapsamında Kayseri Bünyan'da yer alan arsa da yatırımcıların dikkatini çeken ihale ilanları arasında bulunuyor. 

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Mart 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı konut imarlı arsa Kayseri Bünyan'da yer alıyor. 

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsanın yüz ölçümü 665,6 metrekare olarak açıklandı.

Milli Emlak tan 66 bin 570 TL ye konut imarlı arsa fırsatı!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın satış ihalesi 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ve Kayseri Bünyan'da yer alan arsanın geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki o satış ihalesi...


Geri Dön