20 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan Çanakkale'de imarlı arsa fırsatı! İhalesi 7 gün sonra!

Milli Emlak'tan Çanakkale'de imarlı arsa fırsatı! İhalesi 7 gün sonra!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale'de yer alan yurt alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 27 Haziran tarihinde yapılacak.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni ihalelerinin tarihlerini de açıkladı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan gayrimenkul Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alıyor.

Çanakkale ili, Merkez ilçesi Barbaros Mahallesi'nde yer alan yurt alanı imarlı Taşınmaz numarası 17010104970 şeklinde belirtildi. Söz konusu arsa 121 metrekare yüz ölçümüne sahip.

Hazine hissesinin de 121 metrekare şeklinde belirlendiği arsanın toplam muhammen bedeli 650 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli 195 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak tan Çanakkale de imarlı arsa fırsatı! İhalesi 7 gün sonra!

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, merakla beklenen ihale 27 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'da yapılacak.

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan o ilan...
 


Geri Dön