27 / 04 / 2024

Milyonlara müjde! Temmuz'da maaşlarla beraber o da yükseliyor! Yüzde 40 artış bekleniyor!

Milyonlara müjde! Temmuz'da maaşlarla beraber o da yükseliyor! Yüzde 40 artış bekleniyor!

Emekli ve memur zammı başta olacak şekilde pek çok kalemde gelirlerin yükselmesini sağlayacak Temmuz zammında son 2 haftaya girildi. Temmuz'da memur maaş yükselişine paralele olarak kıdem tazminatı tavanı da artırılacak. Peki kıdem tazminatı ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...



Milyonlarca kişinin gelirini yükseltecek Temmuz zammı için geri sayım başlamışken, kıdem tazminatı tavanında artış yaşanıp yaşanmayacağı merak ediliyor. Temmuz'da memur maaş yükselişine paralele olarak kıdem tazminatı tavanı da artırılacak. 

Milyonlara müjde! Temmuz da maaşlarla beraber o da yükseliyor! Yüzde 40 artış bekleniyor!

Emekli ve memur zammı başta olacak şekilde pek çok kalemde gelirlerin yükselmesini sağlayacak Temmuz zammında son 2 haftaya girildi. Temmuz zammıyla çalışanların işten ayrıldıklarında aldığı kıdem tazminatı tavanı da artacak. Aynı iş yerinde en az 1 sene çalışan herkes kıdem tazminatı hakkına sahip oluyor. 

Peki kıdem tazminatı ne kadar artacak? Kıdem tazminatına ne kadar zam yapılacak? İşte milyonlarca kişinin merak ettiği o soruların cevapları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön