24 / 04 / 2024

Milyonlarca çiftçiye Ziraat Odaları Birliği'nden son dakika uyarısı! Başvurular 30 Haziran'da bitiyor! Sakın kaçırmayın!

Milyonlarca çiftçiye Ziraat Odaları Birliği'nden son dakika uyarısı! Başvurular 30 Haziran'da bitiyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'tan milyonlarca çiftçiye uyarı geldi. Çiftçiler, o başvuruyu son güne bırakmayın! Peki Çiftçi Kayıt Sistemi başvurusu nasıl yapılır? Çiftçi Kayıt Sistemi başvurusu ne zaman sona eriyor? İşte ayrıntılar...



Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, çiftçilerin mağduriyetle karşılaşmamaları için Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) başvurularını son güne bırakmaması gerektiğinin altını çizdi.

Milyonlarca çiftçiye Ziraat Odaları Birliği nden son dakika uyarısı! Başvurular 30 Haziran da bitiyor! Sakın kaçırmayın!

Bayraktar, ÇKS'ye kayıtlı çiftçi sayısının son senelerde azaldığına vurgu yaptı ve 2003 yılında 2 milyon 765 bin olan sisteme kayıtlı çiftçi sayısının 2020 yılında 2 milyon 127 bin olarak kaydedildiğini belirtti. 

Peki Çiftçi Kayıt Sistemi başvurusu nasıl yapılır? Çiftçi Kayıt Sistemi başvurusu ne zaman sona eriyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön