19 / 04 / 2024

Milyonlarca emekliye müjdeli haber! Başvuranın hesabına anında yatacak

Milyonlarca emekliye müjdeli haber! Başvuranın hesabına anında yatacak

Emeklilerin cebini şenlendirecek haber iki bankadan gelmiş oldu. Başvuru yapan emekliler nakit ihtiyaçlarını karşılamak için anında 55 bin TL ödeme verilecek. İşte ayrıntılar...



Maaşlarını Denizbank'tan alan emekliler için yeni bir kredi kampanyası yapıldı. Maaşlarını bankadan alan emekliler için uygun faizlerle kredi imkanı sunan banka, müşterileri olmayan emeklilere de kredi notlarına bakarak 55 bin TL ödeme verecek.

55 bin TL'lik krediden yararlanmak isteyen emekliler başvuru yapmaları halinde 24 aylık vade ile kredi ödeme tablosu oluşturmak zorunda. 36 aylık vadeyle ödeme tablosu oluşturmak isteyenler de 49 bin TL'yi bulan kredi için başvurularını yine Denizbank'a yapacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön