25 / 04 / 2024

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.



Magazin ve sosyete dünyasının yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'da aidat ücretleri kira tutarlarını bile geçmiş durumda. Takvim'de yer alan habere göre; İstanbul'da en yüksek aidatlı sitelerin başında Zorlu Rezidans gelirken; Türkiye'de ise rekor sahibi Bodrum Mandarin Oriental oldu.

Daha önce aidatlarının pahalılığı nedeniyle milyonlarca Euro'luk evlerin sahiplerini isyan ettiren Mandarin Oriental'da yeni bir aidat krizi yaşandı.

EVİ SATAN SATANA 

Yeni isyanın sebebi ise pandemi nedeniyle 15 bin TL olan aidatta hiçbir indirim yapılmaması oldu. Geçen bahardan beri evlerine eskisi gibi gidemeyen ve dolayısıyla verilen hizmetten yararlanamayan ev sahipleri, aidatta buna rağmen hiçbir indirim yapılmaması konusunda tepki gösterdi.

Ünlü isimlerin birbiri ardına milyonlarca euro'luk villalarını da sattığı sitede sosyete ve magazin dünyasından birçok isim yaşıyor. 

Milyonlarca Euro luk sitede aidat krizi!

'EVİMİZE ADIM ATMADIK' 

Pandemi nedeniyle neredeyse bir senedir evlerine gelmeyen sakinler, aidat ücreti karşısında sunulan hiçbir hizmetten de faydalanamadı. Site sahiline inmeyen ve sitenin imkanlarını kullanmayan ev sahiple bu durum nedeniyle isyanda.

Ünlü isimlerin yaşadığı sitelerde aidatlar şok etti!


Geri Dön