26 / 04 / 2024

Milyonlarca sürücüye yeni ehliyette sürpriz değişklik uyarısı! İçişleri Bakanı Soylu başlatılan çalışmayı açıkladı

Milyonlarca sürücüye yeni ehliyette sürpriz değişklik uyarısı! İçişleri Bakanı Soylu başlatılan çalışmayı açıkladı

Trafikte araç kullanan sürücüler bu yılın sonuna kadar sürücü ehliyetlerini düzenlemek ve yeni ehliyete geçmek zorunda kalacak. Yeni ehliyetlere geçmeyenlerin sürücü belgeleri iptal edilecek. İçişleri Bakanlığı yeni ehliyette de bir değişikliğe gidildiğini açıkladı. İşte detaylar...



İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU AÇIKLADI: KİMLİK DE EHLİYETE YÜKLENEBİLECEK

Türkiye'de kimlik kartlarındaki bilgiler de artık yeni tip ehliyetlere yüklenebilecek. Çalışmanın startının verildiğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı. 

Bakan Soylu, ehliyetlerin kimlik kartlarına yüklenebildiği gibi kimliklerin de ehliyete yüklenebileceği yeni bir çalışmanın başlatıldığını kamuoyunun bilgisine sundu.

Öte yandan sürücü sertifikası sorgulama ve doğrulama "e-Devlet" üzerinden yapılabiliyor. Motorlu taşıt sürücü sertifikası sorgulama ve doğrulama hizmeti "e-Devlet" üzerinden vatandaşların kullanımına açılmıştı.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön