18 / 04 / 2024

Mimari ve Tasarım Zirvesi 5-6 Nisan'da!

Mimari ve Tasarım Zirvesi 5-6 Nisan'da!

Mimarlık ve tasarımın profesyonellerinin katılımlarıyla her yıl yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan mimari ve tasarım zirvesi 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleşecek.



Mimarlık ve tasarımın profesyonellerinin katılımlarıyla her yıl yoğun ziyaretçi ağırlayan Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek.

2018 yılında ikincisi “Mimari ve Tasarımda Yenilikçi Yaklaşımlar” temasıyla yoğun ilgi gören ve Türkiye’nin en geniş kapsamlı mimarlık ve tasarım disiplinlerini bir araya getiren ilk ve tek zirvesi Mimari ve Tasarım Zirvesi, bu sene de tüm yaratıcı endüstrileri, yurt içinden ve yurt dışından mimarlık, iç mimarlık, grafik ve endüstri ürünleri tasarımı alanında 20 binin üzerinde sektörün değerli profesyonellerini ve öğrencileri buluşturacak.

2019 yılında Baumit ana sponsorluğunda düzenlenecek etkinlikte mimarlık, iç mimarlık, grafik ve endüstri ürünleri tasarımı alanında dünyaca ünlü isimlerin bulunacağı panel ve konferansların yanı sıra ziyaretçileri atölyeler, sektör profesyonelleri tarafından tasarıma imza atmanın doğaçlama bir biçimde anlatıldığı BiKahve Sohbetleri, 20 saniye 20 slayt konseptiyle gerçekleşecek dinamik sunumlarla ziyaretçilere beyin fırtınası yaşatacak Pecha Kucha, mimarlık ofislerinin alanında deneyimli markalarla biraraya geleceği Mimarka Buluşmaları ve sergiler gibi birçok aktivite karşılıyor olacak.

Etkinlik kapsamında gerçekleşecek sergilerden biri olan iF Design Award 2019 “Mimari Projeler Kazananlar Sergisi”, ziyaretçilere 15 Mart’ta Münih’te düzenlenen törende ödüllendirilen mimari ve iç mimari projeleri 200 metrekarelik bir sergi alanında tüm detaylar incelenecek. Bir diğer sergi olan, Doç. Dr. Deniz Dokgöz’ün önderliğinde karikatürlerin geleceğe bakış açıları üzerinden İstanbul’un ve farklı tarihsel dönemlerinin okunabileceği “Muhafaza-i Metanet: Karikatürlerde İstanbul’un Geleceği” de Mimari ve Tasarım Zirvesi süresince ziyaretçilerini bekliyor olacak.

 Mimari ve Tasarım Zirvesi 5-6 Nisan da!

MRTS Mimarlık Ofisi Kurucusu Dr. Öğr. Üyesi Murat Sönmez (Bilim Kurulu Başkanı), Salon Architects Kurucusu Yüksek Mimar Alper Derinboğaz, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Barış Atiker, Ürün ve Deneyim Tasarımcısı Berk İlhan, Tamirci Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Can Tamirci, İkiartıbir Mimarlık Kurucu Ortağı Doç. Dr. Deniz Dokgöz, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Derya Güleç Özer, I-AM İstanbul Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Emre Kuzlu, FREA Kurucu Ortağı Mimar Emre Şavural, İkikerebir Kurucu Ortağı Mimar Kutlu İnanç Bal, Urban Atölye Kurucusu Mimar Nilüfer Kozikoğlu, SCRA Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Ramazan Avcı gibi sektör profesyonellerinin bilim kurulunu oluşturduğu ve “Mimari ve Tasarımda Gelecek” teması etrafında kurguladığı etkinlik programı kapsamında ulusal ve uluslararası düzeyde mesleğinde öncü mimar ve tasarımcılar bir araya gelecek.


Geri Dön