19 / 03 / 2024

Mimaroba'da konut fiyatları 180 arttı!

Mimaroba'da konut fiyatları 180 arttı!

Büyükçekmece bölgesinin değerinin hızla arttığını söyleyen Projekspert Gayrimenkul Kurucusu Emel Akbaş İdikut, ''Fiyatların son 5 yılda yüzde 180 arttığı Mimaroba hem yaşam hem yatırım kalitesi anlamında İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden biri'' dedi.



Flowers Park Mimaroba'nın satış direktörlüğünü gerçekleştiren Projekspert Gayrimenkul Kurucusu Emel Akbaş İdikut, sektörle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Büyükçekmece bölgesinin değerinin her geçen gün arttığını söyleyen İdikut, şu açıklamalarda bulundu: 

“Özellikle pandemiden sonra sakinliği, az katlı ve modern yapılaşması ile dikkat çeken Mimaroba Bölgesi aynı zamanda 3 tarafı denizle çevrili bir yarım ada. Bir tarafı da E5 ile kesildiği için pek bilinmeyen gizli bir yaşam alanı gibi. Bu yarım ada içerisinde geliştirilecek arazi sayısı kısıtlı olduğu için bölge değerini her geçen gün katlamakta. Fiyatların son 5 yılda yüzde 180 arttığı Mimaroba hem yaşam hem yatırım kalitesi anlamında İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden biri. Çalışmaları devam eden sahil yolu ve Kıyı İstanbul Marina – Çarşı – Otel projesinin tamamlanması ile bölgenin değerinin çok daha artmasını bekliyoruz.“


Geri Dön