16 / 04 / 2024

Mimarsinan Kayseri TOKİ 122 konut kura sonucu!

Mimarsinan Kayseri TOKİ 122 konut kura sonucu!

Mimarsinan Kayseri TOKİ 122 konut kura sonucu açıklandı. Fiyatların 111 bin 214 TL'den başladığı projede daireler hak sahiplerini buldu.



TOKİ Mimarsinan Kayseri projesinde toplamda 122 konut bulunuyor.  Kura çekimi bu sabah saat 10:00’da Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. 


TOKİ Mimarsinan Kayseri projesinde fiyatlar 111 bin 214 TL ile 133 bin 889 TL arasında farklılık gösteriyor. Taksitler ise 543,71 TL'den başlıyor.   
 
Mimarsinan Kayseri  TOKİ  122 konut kura sonucu!
Mimarsinan Kayseri TOKİ 122 konut kura sonucu! için tıklayın
  


KURA ÇEKİLİŞİ :
1. Diğer başvuru sahipleri, İdaremiz genel uygulamalarında olduğu üzere başvuru sayısına göre gerektiği takdirde kura ile belirlenecektir.
2. Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 14 Kasım 2017 tarihinden itibaren, konut satın alma hakkı kazanan ancak sözleşme imzalamayan asil alıcılar başvuru bedellerini 27 Kasım 2017 tarihinden itibaren, yedek alıcılar ise 01 Aralık 2017 tarihinden itibaren, T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabilecektir.


Konut Alma hakkı ve Konut Belirleme kurasında;
• Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecektir.
• Kura sırasında 60 adet yedek alıcı belirlenecektir.
• Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacaktır. Başvuru şartlarını sağladıklarını kanıtlayarak hak sahibi olanlar kategorilerinin önceliğine ve başvuru sıralamasına göre İdarenin hazırlayacağı ve ilan edeceği program doğrultusunda konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini İdarenin kullanıma açacağı bloklar arasından gerçekleştireceklerdir.


ASİL HAK SAHİPLERİ SÖZLEŞME İMZALAMA TARİHLERİ:
Asil hak sahipleri 17-24 Kasım 2017 tarihleri arasında sözleşme imzalama işlemlerini T.C Ziraat Bankası Beyazşehir şubesinde gerçekleştireceklerdir. Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabileceklerdir. 


Geri Dön