26 / 04 / 2024

Mindy Kaling, Frank Sinatra'nın evini 9,55 milyon dolara aldı!

Mindy Kaling, Frank Sinatra'nın evini 9,55 milyon dolara aldı!

oyuncu, yapımcı, yazar ve yönetmen olan Mindy Kaling, bir zamanlar sinemanın ve müzik dünyasının efsanesi Frank Sinatra'nın Malibu'da yer alan evini 9,55 milyon dolara satın aldı...



Amerikalı oyuncu, yapımcı, yazar ve yönetmen olan Mindy Kaling, bir zamanlar sinemanın ve müzik dünyasının efsanesi Frank Sinatra'nın Malibu'daki kumsal evini emlak yatırımları arasında kattı. Hürriyet'in haberine göre; 40 yaşındaki Kaling, Frank Sinatra'nın evini 9,55 milyon dolara satın aldı. Bu ev için 13 milyon dolar isteiyordu.

İki katlı ve okyanus manzaralı kumsal evinin 7 yatak odası ve 9 tane de banyosu bulunuyor. Evin tasarımında ise mimar Ted Grensbach'ın imzası var.

Mindy Kaling, Frank Sinatra nın evini 9,55 milyon dolara aldı!

Evin girişindeki oturma odası açık plan. Bir geniş mutfak alanı ve yaşam alanı yan yana bulunuyor. Oturma bölümünde ise büyük bir şömine yer alıyor. 

Mindy Kaling'in evin katları arasındaki ulaşım asansörle sağlanıyor. Evin ana oturma odası ikinci katta. Kitap rafları, yine büyük bir şömine bu odada bulunanlar arasında. Oturma odasının okyanus manzaralı geniş bir de terası var.

Mindy Kaling, Frank Sinatra nın evini 9,55 milyon dolara aldı!

Bir zamanlar Frank Sinatra'nın yaşam sürdüğü bu evin kendine ait bir buhar odası ve kuaför salonu da bulunuyor.  Geniş bahçe de dikkat çeken özelliklerinden. Büyük bir yüzme havuzu, spa, özel yürüyüş yolu bulunan dekore edilmiş bahçe de mülkü dikkat çekici hale getiriyor. 

Frank ve Barbara Sinatra bu mülkü 1990'larda, efsane yıldızın ölümünden kısa bir süre önce aldı. Aslında burada daha önceden yapılmış olan evi yıktırıp istekleri doğrultusunda kendilerine özgü bir ev yaptırdı.

Frank Sinatra'nın 1998'deki ölümünün sonrasında eşi Barbara bu evi kullandı. 2017'de Barbara Sinatra da ölünce ev aylığı 110 bin dolardan kiraya verilmeye başlandı.

Mindy Kaling, Frank Sinatra nın evini 9,55 milyon dolara aldı!

Sinatra'nın evini satın alan Mandy Kaling, yaptığı emlak yatırımlarıyla tanınıyor. Ünlü yıldızın Hancock Park'ta bir evi, Los Angeles'ta iki ayrı mülkü daha var. Hollywood Hills'te sahip olduğu evini 2017 yılında 1.61 milyona satmıştı. Beverly Hills'teki evini de iki yıl önce 1. 9 milyon dolara elden çıkardı.

Mindy Kaling'in evini satın aldığı Frank Sinatra ise Hollywood'un altın yıllarına damgasını vuran yıldızlardan biri. 

Justin Bieber ve Hailey Bieber Brentwood’dan ev alacak!


Geri Dön