19 / 04 / 2024

Mini Cabrio'nun Haziran fiyatları resmen belli oldu! Yeni Mini Cabrio fiyatları ne kadar? 18 Haziran 2022 fiyat listesi!

Mini Cabrio'nun Haziran fiyatları resmen belli oldu! Yeni Mini Cabrio fiyatları ne kadar? 18 Haziran 2022 fiyat listesi!

En dikkat çekici üstü açık otomobillerden biri olan Mini Cabrio'nun Haziran fiyatları resmen açıkladı! Peki, Mini Cabrio fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...



Mini Cooper ülkemizde en çok rahabet gören otomobil markalarından biri! En dikkat çekici üstü açık otomobiller arasında yer alan Mini Cabrio'nun Haziran fiyatları resmen açıklandı! Peki, Mini Cabrio fiyatları ne kadar? 

Üstü açık, saf sürüşün temelini olarak görülen Mini Cabrio, üstün yol tutuş ve teknoloji seviyeleri ile beğeni topluyor. MINI Cabrio, dört kişilik konforlu oturma alanı ve üçü bir arada elektrikli tentesi ile bir sonraki açık hava macerasına her zaman hazırlıklı!

Mini Cabrio nun Haziran fiyatları resmen belli oldu! Yeni Mini Cabrio fiyatları ne kadar? 18 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yeni yalın silüet ve net tavan çizgisi ile Mini Cabrio modeli pek çok kişinin favorisi olacak! Cabrio, 30 km/sa’e kadar olan hızlarda yolculuk ederken bile 18 saniye içinde tamamen açılabilen ya da kapanabilen benzersiz bir tenteyle birlikte sunulur. 

Mini Cabrio, sürücülerin sürüş sitiline uygun çok çeşitli paketler sunar. MINI Cabrio'da her zaman olduğundan daha fazla standart donanım sağlamanın yanı sıra kaliteli donanım paketleri de bulunuyor. Söz konusu donanım paketleri, iç tasarımdan dış tasarıma, MINI Cabrio modelini son derece eşsiz bir biçimde hayata geçirir.

Peki, Mini Cabrio fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön