27 / 04 / 2024

MIPIM Ödül Töreni'nde Türk projeler damgasını vurdu!

MIPIM Ödül Töreni'nde Türk projeler damgasını vurdu!

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı “MIPIM”de Türk projeleri “MIPIM Ödül Töreni”ne damgasını vurdu



Alkaş Fuarcılık’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı “MIPIM” bu yıl Türk ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının artışı nedeniyle 2013 yılı "Onur Ülkesi" seçilirken,  fuarda Türkiye’nin başarılı projeleri de ödüllendirildi.

 

Bu yıl Mipim ödüllerine 46 ülkeden 175 proje başvurdu. Yarışmada İstanbul boğazının yeniden yorumlandığı ve Türkiye’nin ilk temalı konut projesi olan Bosphorus City, fuarın ‘En İyi Türk Projesi’, Marmara Park ‘En İyi Alışveriş Merkezi’ kategorisinde ödül alırken, Akasya Acıbadem projesi ise online olarak gerçekleştirilen halk oylamasıyla birinci seçildi.

 

Avrupa şehirleri arasında ön plana çıkan, İstanbul'daki potansiyel ve gelişen projeleriyle yatırımcılara birçok fırsat sunan Türkiye, fuarda uluslararası yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Bu yıl 18.si düzenlenen ve Türklerin yoğun katılımının olduğu Mipim Fuarı’nı, 20 bin uluslararası katılımcı ziyaret etti. Bin metrekarelik alana kurulan Türk Çadırı'na Türkiye'den 28 Türk standı katılırken, 600’ün üzerinde münferit Türk katılımcı fuarda yer aldı.

 

Türkiye’den gelecek her katılımcı ve firma için yeri doldurulamaz bir fırsat olan “Onur Ülkesi Türkiye” ile ilgili detaylı bilgiye Alkaş Fuarcılık’tan, fuar ile ilgili detaylı bilgiye ise www.mipim.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 


Geri Dön