26 / 04 / 2024

Mir Evleri'nde satılık konut kalmadı!

Mir Evleri'nde satılık konut kalmadı!

 Satış ve pazarlamasını Re-Max Ahenk'in üstlendiği Mir Evleri'nde satılık konut kalmadı. Geçtiğimiz ay tüm konut satışlarının tamamlandığı Mir Evleri'nde yaşam başladı. Proje, Tem'e 500 metre, E-5'e bir kilometre uzaklıkta yer alıyor



Bau Tim'in Kemerburgaz'da hayata  geçirdiği  Mir Evleri'nde satılık konut kalmadı. Projedeki tüm evler geçtiğimiz ay itibari ile satıldı. Kemerburgaz'ın çağdaş ve dinamik yaşam tarzının örnek projelerinden Mir Evleri 'nde her dairenin penceresi gizli bir bahçeye açılıyor. Bu özel bahçe süs havuzu ve canlı çiçekleri ile projeyi özgün kılıyor. Bahçe içerisinde yer alan oturma grupları, daire sakinlerine, ailece birlikte keyifli zaman geçirme imkanı sunuyor.

Mir Evleri'nin arsa payı 1000 metrekare olup 863 metrekare taban oturumlu. Satış ve pazarlamasını Re-Max Ahenk'in üstlendiği Mir Evleri'nin toplam arsa alanı bin 60, inşaat alanı ise 863 metrekare. Mir Evleri'nin sosyal donatıları arasında kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna ve spor salonu bulunuyor. Proje, toplam 4 bin 650 metrekarelik kapalı alana sahip.

Alanları 80 metrekare ile 235 metrekare arasında değişen Mir Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 tiplerinde evler yer alıyor. Mustafa Yıldız'ın mimari tasarımını yaptığı Mir Evleri; Tem'e 500 metre, E-5'e bir kilometre uzaklıkt bulunuyor.  

http://www.remax.com.tr/index.asppage=projelerimiz&proje=detay&projeid=137

0212 342 4 342

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön