19 / 04 / 2024

Mira Kurtköy'den ev alanlara 3 gece 4 gün çift kişilik Avrupa tatili hediye!

Mira Kurtköy'den ev alanlara 3 gece 4 gün çift kişilik Avrupa tatili hediye!

Firma: Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat

Proje: Mira Kurtköy

Toplam 303 adet konut ve 32 adet villadan meydana gelen Beşyıldız Mira Kurtköy projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlayarak 950 bin liraya kadar yükseliyor...



Ev alan 3 gece 4 gün çift kişilik Avrupa tatili hediye edilen  Mira Kurtköy  projesi  Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat  imzası ile inşa ediliyor.


26 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Mira Kurtköy projesi toplam 303 adet daire ve 32 adet konuttan meydana geliyor. Mira Kurtköy projesi İStanbul Anadolu yakasında Pendik Kurtköy'de yer alıyor.


Mira Kurtköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villa şeklinde dizayn edildi. Mira Kurtköy ne zaman teslim sorusuna 30 Kasım 2014 yanıtı veriliyor.


Beşyıldız Mira Kurtköy projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 68 metrekare ile 171 metrekare arasında değişiyor. Villalar ise 165 metrekare alanlarla tasarlandı.


Mira Kurtköy daire fiyatları 295 bin liradan başlangıç gösteriyor. Mira Kurtköy villa fiyatları ise 950 bin lira olarak belirlendi. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Mira Kurtköy sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, çocuk havuzu, açık hava pilates alanı, basketbol sahası, voleybol sahası, bisiklet ve yaya yolları, mira club, dinlenme ve toplantı salonları, çok amaçlı spor salonu, kardiyo ve fitness alanı siteye özel kreş, kapalı havuz, sauna, bilorda, masa tenisi, coffee corner ve otopark yer alıyor.


Mira Kurtköy nerede?

Kurtköy Mira Konutları adres: Yenişehir Mah. Millet Cad. Petek Sk. Kurtköy /  İstanbul 


Beşyıldız Mira Kurtköy iletişim

Telefon: 444 54 14

Web Adresi: www.besyildizmira.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön