27 / 04 / 2024

Mira kurtköy nerede

Mira kurtköy nerede

Beşyıldız Grubu'nun projesi Mira Kurtköy'de yaşam başladı. Villa ve daire seçeneklerinin yer aldığı Mira Kurtköy, 26 bin metrekarelik alanda toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Mira Kurtköy'de satışlar başladı! İsteyene villa isteyene daire!

Beşyıldız Grubu'nun Mira Kurtköy projesinde yaşam başladı. Kurtköy 'de, ferah villa ve daire seçeneklerinin yer aldığı Mira Kurtköy, toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Mira Kurtköy satılık daire!

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen Mira Kurtköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villadan oluşuyor.

Mira Kurtköy'den ev alanlara 3 gece 4 gün çift kişilik Avrupa tatili hediye!

Toplam 303 adet konut ve 32 adet villadan meydana gelen Beşyıldız Mira Kurtköy projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlayarak 950 bin liraya kadar yükseliyor...

Mira Kurtköy’de yaşam 1 ay sonra başlıyor!

Yıllardır İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı buluşturan Beşyıldız Grubu, yıldızların en mükemmeli olarak tasarlanan yeni yıldızı Mira Kurtköy projesi ile de ışık saçıyor.

Mira Kurtköy'de 280 bin liraya! Ekim'de teslim!

İstanbul'da Beşyıldız Grubu tarafından hayata geçirilen Mira Kurtköy projesinde teslim tarihi yaklaştı. Satıştaki daire fiyatlarının 280 bin liradan başladığı projede yaşamın kapıları Ekim'de açılıyor.

Mira Kurtköy'de teslimler 5 ay sonra!

Yıllardır İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğayla modern yaşamı buluşturan Beşyıldız Grubu, yıldızların en mükemmeli olarak tasarlanan yeni yıldızı Mira Kurtköy projesiyle ışık saçıyor.Mira Kurtköy'de teslimler 5 ay sonra yapılacak.

Mira Kurtköy'de fiyatlar 270 bin liradan başlıyor!

33 villa 303 adet konuttan meydana gelen Mira Kurtköy projesi Beşyıldız Ekşioğlu tarafından hayata geçiriliyor. Mira Kurtköy projesinde fiyatlar 270 bin lira ile 900 bin lira arasında değişiyor.

Mira Kurtköy'de fiyatlar 270 bin liradan başlıyor!

Beşyıldız Ekşioğlu tarafından İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de hayata geçirilen ve 33 adet villanın yer aldığı Mira Kurtköy projesinde fiyatlar 270 bin liradan başlayarak 900 bin liraya kadar çıkıyor.

Beşyıldız Mira Kurtköy fiyatları!

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Beşyıldız Mira Kurtköy fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villalardan meydana geliyor...

Mira Kurtköy'de fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor!

Mira Kurtköy'de yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.Mira Kurtköy'deki konutların fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mira Kurtköy ne zaman teslim?

Mira Kurtköy ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Banka kredisi kullanılan Mira Evlerinde daireler 230 bin TL ile 770 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

Mira Kurtköy telefon!

Mira Kurtköy telefon numarası 444 54 14 olarak hizmet veriyor. Mira Kurtköy projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 210 bin TL' den başlangıç gösteriyor...

Mira Kurtköy Konutları'nın havadan son videosu!

Daire teslimlerinin 2014 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planan Mira Kurtköy projesi 303 konut ve 32 villadan meydana geliyor. Mira Kurtköy projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Kurtköy Mira ödemeleri!

Kurtköy Mira ödemeleri 2013 Mayıs ayı sonuna kadar ödeme kampanyası dahilinde yüzde 5 indirim sunuluyor. Kurtköy Mira Evleri'nde fiyatlar 205 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Portekiz Kurtköy nerede? İşte lokasyon!

112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen Portekiz Kurtköy'de 2+1'ler 499 bin TL'den, 3+1'ler 750 bin TL'den başlıyor..

Anayapı Major Kurtköy nerede?

Metronun hemen yanı başında yükselen Anayapı Major Kurtköy projesinde lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Proje Ana Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Anayapı Major Kurtköy nerede?

Kurtköy Vogue Evleri nerede?

Vogue Kurtköy Residence 3 blok halinde yükseliyor. Ayse Yapı imzası taşıyan projede 250 tane daire ve 20 tane ticari birim yer alıyor. Peki Kurtköy Vogue Evleri nerede?

Vogue Kurtköy Konutları nerede?

Dairelerin 1+1 olarak dizayn edildiği Vogue Kurköy'de ticari birimler de bulunuyor. Proje 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Vogue Kurtköy Konutları nerede?

Vogue Kurtköy nerede?

Yalnızca 1+1 dairelerin bulunduğu Vogue Kurtköy'de banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. Proje 250 konut ve 20 ticari üniteden oluşuyor. Peki Vogue Kurtköy nerede?

Pendik 360 Kurtköy Konutları nerede?

360 Kurtköy Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri minimum 60 metrekare olarak tasarlandı. 26 blok halinde yükselen proje 200 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Pendik 360 Kurtköy Konutları nerede?

360 Kurtköy Evleri nerede?

360 Kurtköy Konutları için banka kredisi kullanılabiliyor. Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası taşıyan projede daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Peki 360 Kurtköy Evleri nerede?

Pendik 360 Kurtköy nerede?

360 Kurtköy'de teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede toplam 536 adet daire bulunuyor. Peki Pendik 360 Kurtköy nerede?

360 Kurtköy nerede?

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı tarafından hayata geçirilen 360 Kurtköy Konutları 51 bin 156 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Projede daire, villa ve ticari alanlar yer alacak. Peki 360 Kurtköy nerede?

Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi nerede?

Ön talep süreci devam eden Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi 18 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede çeşitli sosyal yaşam alanları yer alacak. Peki Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi nerede?

Kurtköy W Roof projesi nerede?

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladığı Kurtköy W Roof Konutları toplam 206 adet konuttan meydana geliyor. Peki Kurtköy W Roof projesi nerede?

Kurtköy Hobi Extra nerede?

Atlantis AVM’ye ve yeni metro istasyonuna yakın bir konumda yükselen Hobi Extra Evleri 2016 yılının aralık ayında teslim edilecek. Peki Kurtköy Hobi Extra nerede?

Mira kurtköy nerede Haberi

Mira kurtköy nerede


Beşyıldız Grubu'nun projesi Mira Kurtköy'de yaşam başladı. Villa ve daire seçeneklerinin yer aldığı Mira Kurtköy, 26 bin metrekarelik alanda toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor. 800 metrekarelik yüzme havuzu ve 85 metrekarelik çocuk havuzu, açık hava pilates alanı, basketbol- voleybol sahası, bisiklet ve yaya yollarının yer aldığı projede, 8 katlı bloklarda 1+1'den 3+1'e 15 farklı büyüklükte daireler bulunuyor. Mira'da dairelerin fiyatı 305 bin liradan başlarken, villaların fiyatı ise 950 bin...