27 / 04 / 2024

Mira Kurtköy'de 280 bin liraya! Ekim'de teslim!

Mira Kurtköy'de 280 bin liraya! Ekim'de teslim!

İstanbul'da Beşyıldız Grubu tarafından hayata geçirilen Mira Kurtköy projesinde teslim tarihi yaklaştı. Satıştaki daire fiyatlarının 280 bin liradan başladığı projede yaşamın kapıları Ekim'de açılıyor.



Beşyıldız Grubu'nun Mira Kurtköy projesinde geri sayım başladı. İstanbul Kurtköy'de inşa edilen, 26 bin metrekare arsa alanında 303 daire ve 32 villadan oluşan projede, yakında yaşam başlıyor. Villaları ve en fazla 8 katlı bloklarda 1+1'den 3+1'e 15 farklı büyüklükte dairesi bulunan Mira Kurtköy'de teslim tarihi Ekim 2014... 


YÜZDE 82'Sİ YEŞİL ALAN 

Yüzde 82 oranında yeşil alanıyla dikkat çeken projede; 800 metrekarelik yüzme havuzu, 85 metrekarelik çocuk havuzu, açık hava pilates alanı, basketbolvoleybol sahası, bisiklet ve yaya yolları yer alıyor. Her dairesinde ankastre fırın, ocak, davlumbaz ve vestiyer bulunan Mira Kurtköy'de, şu an için satışa sunulan daireler arasında en düşük fiyat 280 bin lira. Villaların fiyatı ise 870 bin liradan başlıyor. Projede her daireye ve villaya özel otopark alanı bulunuyor. 


KULÜBÜN TAPUSU DA SİZDE

Projede, bin 50 metrelik kapalı alana sahip MiraClub, tüm Mira'lıların ortak malı olarak tapuya tescil ediliyor. MiraClub'da dinlenme ve toplantı salonları, çok amaçlı spor salonu, kardiyo ve fitness alanı, siteye özel kreş, kapalı havuz, sauna, bilardo, masa tenisi ve Coffee Corner yer alıyor.


PEŞİNE İNDİRİM

İstanbul Finans Merkezi'nin kalbinde yükselen Sarphan Finans Park'ta satışların yüzde 90'ı tamamlandı. Kalan son yüzde 10'luk ticari üniteler için de kampanya yapılıyor. Uluslararası mimari ödüllü Sarphan Finans Park projesini  TOKİ  iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa eden Sarp Group, projedeki son ticari üniteler için tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim; ayrıca yüzde 50'si peşin ödemelerde kalan yüzde 50 için 12 ay faizsiz sıra ödeme seçenekleri sunuyor. 


'YÜZDE 100 PRİM SAĞLADI' 

İstanbul Finans Merkezi'nin bölgede benzersiz avantajlar sunduğunu söyleyen Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar, Sarphan Finans Park'ta yer alan ticari alanların henüz aktif hale gelmeden yüzde 100 prim sağladığını, merkez tamamlandığında ise hem daha yüksek prim getireceğini hem de eşsiz fırsatlar sunacağını ifade etti. 


YAPI DENETiM FİRMALARINA SIKI TAKİP

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bu yıl 467 yapı denetim kuruluşuna geçici faaliyet durdurma cezası uygulandığını açıkladı. 52 kuruluşun da izin belgesinin iptal edildiğini belirten Güllüce, "Bu yıl içinde İl Müdürlüklerimizce yapı denetim kuruluşlarına 2 bin 796 adet şantiye denetimi ve bin 155 adet de büro denetimi yapılmıştır" dedi. Ülke genelinde yapı denetim faaliyetinde bulunan toplam 343 laboratuvar bulunduğunu açıklayan Bakan Güllüce, kriterlere uymayan 10 laboratuvarın kapatıldığını belirtti. 


ÇIRAĞAN'A KETEN DOKUNUŞU

Keten İnşaat İstanbul'da Keten Çırağan projesini hayata geçiriyor. Beşiktaş Çırağan'da Ocak 2014'te yapımına başlanan projenin Temmuz 2015'te tamamlanması hedefleniyor. Toplam 5 kat üzerinde 20 adet 1+1, 8 adet 2+1, 4 adet 3+1 toplam 32 adet daireden oluşan Keten Çırağan'da fiyatlar 300 bin dolar ile 892 bin 500 dolar arasında değişiyor. Barboros Bulvarı ve Çırağan Caddesi'ne yakınlığı, Yıldız Parkı'nın yeşil alanlarına yürüme mesafesinde oluşu ile dikkat çeken projede, üst kat daireler Boğaz manzarasına sahip bulunuyor. 


Takvim


Geri Dön