25 / 04 / 2024

Beşyıldız Mira Kurtköy fiyatları!

Beşyıldız Mira Kurtköy fiyatları!

Firma: Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat

Proje: Mira Kurtköy

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Beşyıldız Mira Kurtköy fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villalardan meydana geliyor...



25 bin 829 metrekare alan üzerinde inşa edilen Beşyıldız  Mira Kurtköy  fiyatları hakkında bilgilendirme yapmadan önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, Beşyıldız İnşaat imzası taşıyor.


Sosyal alanları arasında; her daireye özel otopark, yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol ve voleybol sahası, bisiklet ve yaya yolları, Mira Club kapalı sosyal alan bulunan Mira Kurtköy ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı Ağustos ayı cevabı veriliyor. 


303 adet daire, 32 adet villadan oluşan Beşyıldız Mira Kurtköy fiyatları dairelerin katı ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Konut satışlarına devam edilen projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.


Beşyıldız Mira Kurtköy fiyatları!


Mira Kurtköy Evleri ödeme planı!


Mira Kurtköy Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villa olarak tasarlandığı proje, İstanbul Pendik-Kurtköy bölgesinde yükseliyor. 


Beşyıldız Mira Kurtköy fiyatları 270 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Mira Kurtköy nerede?

Adres: Yenişehir Mah. Millet Cad. Petek Sk. Kurtköy Pendik / İSTANBUL


Kurtköy Mira iletişim:

Telefon: 444 54 14

Web Adresi: www.besyildizmira.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön