26 / 04 / 2024

Kurtköy Mira iletişim

Kurtköy Mira iletişim

Kurtköy Mira Konutları 'nın büyüklükleri minimum 68 metrekare olarak tasarlandı. Daire teslimleri hemen gerçekleşen proje 25 bin 829 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kurtköy Mira ödeme planı!

Kurtköy Mira ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 270 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiyor.

Beşyıldız Mira Kurtköy fiyatları!

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Beşyıldız Mira Kurtköy fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villalardan meydana geliyor...

Kurtköy Mira projesinde 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kurtköy Mira projesinde yer alan dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerin 2014 yılının Ağustos ayında yapılacağı Kurtköy Mira projesinden banka kredisi ile ödemeler yapılıyor

Kurtköy Mira fiyat listesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen ve Beşyıldız Eşioğlu İnşaat tarafından konumlandırılan Kurtköy Mira fiyat listesi ni haberimizde bulabilirsiniz. Projede; 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Mira Kurtköy ödeme planı!

Mira Kurtköy ödeme planı kapsamında daire bedelinin yüzde 50' si peşinat olarak ödenirse kalan tutar firma bünyesinde teslim tarihine kadar vadelendiriliyor. Yüzde 25' i peşinat olarak ödenirse kalan tutar banka kredisi ile taksitlendiriliyor...

Mira Kurtköy resimleri!

Mira Kurtköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy bölgesinde Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Satış fiyatları 210 bin liradan başladığı Mira Kurtköy resimleri haberimizde bulunuyor...

Kurtköy Mira ödeme planı!

Kurtköy Mira ödeme planı kapsamında yer alan konutların fiyatları ve ödeme koşulları haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Kurtköy Paragon iletişim!

132 daireden meydana gelen Kurtköy Paragon'da tapular hemen teslim ediliyor. Projede daire teslimlerine ise 31 Mayıs'ta başlanıyor..

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

DNZ Kurtköy Evleri iletişim!

Kurtköy DNZ Evleri'nde dairelerin fiyatları kata ve konumuna göre değişiyor. Projede 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 satılık daire seçeneklerine yer veriliyor...

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim!

Esenyurt Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede vade farkı olmadan 50 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Kurtköy Mira iletişim Haberi

Kurtköy Mira iletişim

Kurtköy Mira Konutları fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edildi.


Mira Kurtköy'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler ve villalar yer alıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.


Yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisi ile ödeme yapılabilen Ekşioğlu Mira Kurtköy'de 303 adet daire ve 32 adet villa bulunuyor. Proje 8 katlı bloklardan oluşuyor. 


Kurtköy Mira Konutları 'nın alanları 68 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor. Projede 25 bin 829 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Mira Kurtköy Evleri'nin sosyal alanları arasında; 85 metrekarelik çocuk havuzu, basketbol ve voleybol sahası, 1.050 metrekarelik kapalı alana sahip MiraClub, bisiklet ve yaya yolları ve her daireye özel otopark,...