24 / 04 / 2024

Mira Zekeriyaköy Evleri'nde metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Mira Zekeriyaköy Evleri'nde metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Firma: AHM Grup Yapı

Proje: Mira Zekeriyaköy Evleri

Metrekare birim fiyatlarının 3 bin dolardan başladığı villalardan meydana gelen Mira Zekeriyaköy Evleri kapsamında satışlar önümüzdeki hafta başlayacak. Projede teslimlerin ise Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor.



Mira Zekeriyaköy Evleri, 14 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 36 bağımsız bölümden oluşan projede 20 adedi ikiz villa, 8 adedi bahçe dubleks ve 8 adedi çatı dubleks olarak inşa ediliyor. 


14 dönüm araziye ek olarak 7 dönüm yeşil alanın da bulunduğu Mira Zekeriyaköy Evleri'nde sosyal tesisler,  yetişkin ve çocuk havuzu; hamam, sauna, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, çok amaçlı spor alanı, misafir otoparkı ve çocuk parkı bulunuyor. 


Tertemiz bir havayı soluyacağınız, doğayla içiçe, büyük bahçelere ve yeşil alanlara sahip villalar ve dairelerin bulunduğu projede teslimler 2015 yılının Mayıs ayında yapılacak. 


Mira Zekeriyaköy Evleri nde metrekaresi 3 bin dolardan başlayan fiyatlarla!


Önümüzdeki hafta satışa çıkacak olan Mira Zekeriyaköy Evleri'nde yer alan villaların metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Akıllı ev teknolojisi ile tasarlanan  Mira Zekeriyaköy Evleri  kapsamında tripleks, bahçe dubleks ve çatı dubleks daireler bulunuyor. Proje; AHM Gayrimenkul Grup tarafından yükseliyor. 


Mira Zekeriyaköy Evleri'ndeki tripleks daireler 318.74 metrekare, bahçe dubleksi daireler 223 metrekare ve çatı dubleksi daireler 176 metrekare tasarlandı. 


Teslim tarihi 2015 Mayıs olarak belirlenen Mira Zekeriyaköy Evleri; lokasyon olarak Sarıyer-Maslak bağlantı tüneline, British School ve Koç Üniversitesine 5 dakika; 3. köprüye ve Kilyos plajlarına 2 dakika mesafede olup toplu taşımaya yürüme mesafesinde yer alıyor. 

 

Mira Zekeriyaköy Evleri iletişim

Tel: 0212 202 92 46 

Web: www.ahmgrupyapi.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön