29 / 03 / 2024

Miracle Residence fiyat!

Miracle Residence fiyat!

Firma: Mön İnşaat

Proje: Miracle Residence

Miracle Residence fiyat bilgileri için satış ofisi iletişim numarasını haberimizde bulabilirsiniz. Mön İnşaat Miracle Residence'te konut teslimleri hemen yapılıyor. Miracle Residence Kurtköy'de banka kredisi kullanılıyor...




124 adet konuttan meydana gelen  Miracle Residence  İstanbul Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesinde hayata geçirildi. Kurtköy Miracle Residence  Mön İnşaat  tarafından inşa edildi. Miracle Residence fiyat bilgilerinden önce Miracle Residence'tan bahsedelim.


Yatay bir mimariye sahip olan Kurtköy Miracle Residence iki blok olarak inşa edildi. Kurtköy Miracle Residence'da daireler 42 metrekare ile 243 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Miracle Residence ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor.


Mön İnşaat Miracle Residence Kurtköy'de konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Kurtköy Miracle Residence satılık stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


 

Miracle Residence fiyat!


Miracle Residence fiyat listesi bilgileri için 0216 482 60 08 numaralı telefonu arayıp, Miracle Residence Mön İnşaat satış ofisi ile iletişime geçip, Miracle Residence hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 


Mön İnşaat Miracle Residence Kurtköy'de botanik bahçe, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, açık / kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatılar mevcut.



Mön İnşaat Miracle Residence iletişim

Telefon: 0216 482 60 08

Web Adresi: www.miracleresidence.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön