18 / 04 / 2024

mön inşaat miracle residence fiyatları

mön inşaat miracle residence fiyatları

Dairelerin alanlarının 42 metrekareden başlayıp, 243 metrekareye kadar yükseldiği Mön İnşaat Miracle Residence fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje, İstanbul Kurtköy'de yükseliyor...

Miracle Residence satış ofisi!

Miracle Residence satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor. Pendik Kurtköy Bölgesi içinde yer alan Miracle Residence projesi kapsamında daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı

Miracle Residence fiyat listesi!

Miracle Residence fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 245 bin TL' den, 2+1 daireler 330 bin TL'den ve 3+1 daireler ise 550 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Miracle Residence satılık!

Miracle Residence satılık daire fiyatları kapsamında 1+1 daireler 245 bin TL'den, 2+1 daireler 330 bin TL'den ve 3+1 daireler ise 550 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Miracle Residence fiyatları!

Miracle Residence fiyatları kapsamında projede yer alan 1 oda 1 salon daireler 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Pendik Miracle Residence Evlerinde yüzde 25 peşinat verilerek projeden konut alınabiliyor...

Miracle Residence daire fiyatları!

Miracle Residence daire fiyatları kapsamında yer alan konutlardan 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 330 bin TL ile 355 bin TL arasında değişiklik gösteriyor

Miracle Residence fiyat!

Miracle Residence fiyat bilgileri için satış ofisi iletişim numarasını haberimizde bulabilirsiniz. Mön İnşaat Miracle Residence'te konut teslimleri hemen yapılıyor. Miracle Residence Kurtköy'de banka kredisi kullanılıyor...

Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu!

İzmir'deki tartışmalı projeler arasında yer alan ve Çankaya'daki Orkide Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu. Söz konusu kararı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi duyurdu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Müteahhitlerden inşaat malzemesi üreticilerine fiyat çağrısı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, dövizde meydana gelen düşüşün inşaat ürünlerine yansıması konusunda üreticilere çağrıda bulundu.

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

İHH, Suriye’deki briket evlerin 2 bin 800'den fazlasının inşaatını tamamladı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Suriye’deki briket evlerin 2 bin 800'den fazlasının inşaatını tamamladı!

Cumhurbaşkanlığı Saraylarının inşaatına 610 milyon TL harcandı!

Meral Akşener, partisinin TBMM Grubu'nda yaptığı konuşmada gündemdeki konuları değerlendirdi. Akşener, Cumhurbaşkanlığı Saraylarının inşaat, bakım ve onarımı için 610 milyon TL daha harcanacağını dile getirdi...

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Trabzon'da yaylalardaki 9 kaçak yapının inşaat temeli kapatıldı!

Trabzon Köprübaşı'ndaki yaylalarda bulunan 9 kaçak yapının inşaat temeli doldurularak kapatıldı. İş makineleri yayla ve meralardaki kaçak yapıların yıkımı için bölgede çalışmalar yaptı...

İTÜ Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi binasının inşaatı yarım kaldı!

Sayıştay’ın 2018 yılı için İTÜ’de yaptığı denetimin sonucunda, İTÜ bünyesinde yürütülen Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi (TARBİL) projesi dahilinde yapımına başlanan Merkez Bina'nın inşaatının yarım bırakıldığı tespit edildi. İnşaatın tamamlanmaması projenin sona erdirilmesine neden oldu.

mön inşaat miracle residence fiyatları Haberi

mön inşaat miracle residence fiyatları

Mön İnşaat tarafından hayata geçirilen Mön İnşaat Miracle Residence fiyatları dairenin tipi, alanı ve konumuna göre değişiyor. Proje, 18 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Toplam 124 adet daireden meydana gelen Miracle Rezidans,  Kadıköy'e 15 dakika mesafede konumlanıyor. Projenin tasarımında Taco Mimarlık imzası bulunuyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Mön İnşaat Miracle Residence fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim.


Pendik Miracle Residence'ta;  sauna, fitness center, tenis kortu, oyun parkı, botanik bahçesi, güvenlik ve otopark gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Konutların hemen teslim edildiği Mön İnşaat Miracle Residence fiyatları hakkında bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Miracle Rezidans iletişim:

Telefon: 0216 482 60 08

Web Adresi: www.miracleresidence.com

Merve...