27 / 04 / 2024

Mön İnşaat Miracle Residence fiyatları!

 Mön İnşaat Miracle Residence fiyatları!

Firma: Mön İnşaat

Proje: Miracle Residence

Dairelerin alanlarının 42 metrekareden başlayıp, 243 metrekareye kadar yükseldiği Mön İnşaat Miracle Residence fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje, İstanbul Kurtköy'de yükseliyor...



Mön İnşaat tarafından hayata geçirilen Mön İnşaat  Miracle Residence  fiyatları dairenin tipi, alanı ve konumuna göre değişiyor. Proje, 18 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Toplam 124 adet daireden meydana gelen Miracle Rezidans,  Kadıköy'e 15 dakika mesafede konumlanıyor. Projenin tasarımında Taco Mimarlık imzası bulunuyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Mön İnşaat Miracle Residence fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim.


Pendik Miracle Residence'ta;  sauna, fitness center, tenis kortu, oyun parkı, botanik bahçesi, güvenlik ve otopark gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Konutların hemen teslim edildiği Mön İnşaat Miracle Residence fiyatları hakkında bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Miracle Rezidans iletişim:

Telefon: 0216 482 60 08

Web Adresi: www.miracleresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön