26 / 04 / 2024

Mirage Marina Bodrum'da 12 ay yüksek kira getirisi!

Mirage Marina Bodrum'da 12 ay yüksek kira getirisi!

Mirage Marina Bodrum projesi Bodrum’un merkezinde 365 gün huzurlu yaşamın adresi olmak için yola çıktı. 12 ay yüksek kira getirisi sunan proje kapıları emlak sektörünün temsilcileri için açtı. 



Bardakçı Koyu’na 5, Bodrum Marina’ya 10 dakika yürüme mesafesinde bulunan Mirage Marina Bodrum Projesi’nde proje sahibi Mustafa Asım Şat ziyaretçilerden gördükleri ilgiden ve övgüden dolayı memnun olduklarını ifade etti.


Side Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş. sahibi Mustafa Asım Şat, yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi;

”Biz, projemizi 365 gün yaşayabileceğiniz bir yaşam merkezi olarak tasarlarken, okullara, hastanelere, alışveriş merkezlerine yakın ve yılın her zamanı canlı olan Bodrum sosyal hayatına yürüme mesafesinde bir bölgeyi seçtik. Kısacası, yılın 12 ayında büyük şehir hayatının lüksleri ile kasaba hayatının kolaylıklarını bir arada yaşayabileceğiniz Bodrum’da, hayata geçirdiğimiz Mirage Marina Projemizden sadece bir ev almıyor, size hayatı kolaylaştıracak, yaşam kalitenizi arttıracak, dilediğinizde 12 ay yüksek kira getirisine sahip bir konut sahibi oluyorsunuz. 

Bodrum’da 12 ay, 365 gün yaşamaya en uygun bölgede, içinde yaşayanlara hizmet veren, sosyal donatılara sahip, güvenlikli, teknoloji açısından üst düzeyde ve yüksek kaliteli olarak inşa ettiğimiz projemiz, sosyal yaşamı sevenler için Bodrum’da eşine az rastlanır bir yaşam alanıdır. 

Gerek inşaat kalitesi, gerekse projenin seçildiği bölge açısından Bodrum’da 365 gün yaşama hizmet eden evlerimiz, sahibine huzur verirken, uzun vadede yapılacak konut yatırımları için, muhteşem manzaralı ve tam donanımlı müstakil yapılardan oluşan bir sitede, yüksek kira getirisine sahip olması da yatırımcılar için eşsiz bir fırsattır.

İster oturacağınız, ister gelir getirisi yönünden satın alarak yatırım yapacağınız evlerinizi Bodrum Merkezinden seçmeniz, daha ilk adımda risk almanızı engeller. Zira Mirage Marina Bodrum Projesi’nden satın alacağınız evlerinizi yazlık olarak veya 12 ay boyunca yüksek kira getirisi ile kullanıma açabilirsiniz. 

Kısacası, günden güne göç alan Bodrum’da ev sahibi olacaksanız, otururken de, gelir getirisi olarak da size kazandıran bu projede yarattığımız muhteşem evlerden birine sahip olun. Öyle ki, projemizde yer alan evlerimiz bugünün şartlarında, kiralama karşılığında satın alırken ödediğiniz bedeli, 12 ila 15 yıl içinde geri alabilecek en doğru yatırımdır.” 

 

Mirage Marina Bodrum da 12 ay yüksek kira getirisi!

 

PROJE HAKKINDA;

Mirage Marina Bodrum, Mimar Bülent Köksüz tarafından tasarlandı. Bardakçı Koyu’ndaki proje 4 bin 510 metrekare arazi üzerinde, her biri deniz manzaralı 20 flat daireden ve 20 bahçe dubleksinden oluşuyor. 

Mirage Marina Bodrum'da ortak havuz, restoran, resepsiyon, otopark, sauna, fitness salonu ve çocuk parkı gibi hayatı kolaylaştıracak pek çok özellik bir araya geldi. 

Projenin içerisinde botanik bahçesi içinde, engelli çocuklara uygun olarak tasarlanmış çocuk oyun parkının yanı sıra spor aletleri ve dinlenme alanı da yer alıyor. Engelli çocuk parkı aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi niteliği taşıyor. 

Bodrum Marina’ya 10 dakika, Bardakçı Koyu’na 5 dakika yürüme mesafesinde olan Mirage Marina Bodrum, yanı başındaki Yel Değirmenleri ile eşsiz bir koy manzarasına ve konuma sahiptir. Şehir merkezine yürüme mesafesinde bulunurken aynı zamanda doğal sakinliği ile huzurlu bir yaşamın kapılarını açmaktadır. 


Telefon: 0216 363 04 74
Web Adresi: www.miragemarina.com
 


Geri Dön