19 / 03 / 2024

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi ile ev sahibi olunuyor. Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede bulunan proje 960 konut ve İş merkezinden oluşuyor. 



Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede 46 bin metrekare arazi üzerinde kurulu 960 konut ve İş merkezi ile bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören UNIGARDEN'da yüksek kira getirisi sunuluyor..

Öyle düşünüyoruz ki dünyanın en zor mesleği öğrenciliktir. Her ne kadar kulağa abartılıyor gibi gelse de, öğrencilik çok meşakkatli bir süreçtir.

Bir düşünün;  anne karnında başlar bu serüven ve sonu olmayan bir yoldur. Bir çok alanda bir çok eğitime dahil olunur, yeri gelir gecesini gündüzüne katar uykusuz kalır çabalar öğrenci. Aynı zamanda kişisel gelişimi ve sosyal yaşantısına da devam etmeye çalışır, fakat aksaklıklar olabilir. Çalışır çabalar sırasıyla ilköğretim ortaöğretim lise sıralarından geçer öğrenci ve üniversite hayatına atılır. Belki evden ayrılır başka şehre yada  başka ülkeye gider öğrenmeye, öğrencilik yapmaya. Üniversite hayatında gerekli koşulları sağlamak için araştırmalar yapılır, hem huzurla konaklayacağı, hemde sosyal yaşantısını aktif yaşayabileceği, sporunu yapabileceği, okuluna kolay ulaşım sağlayabileceği, kuaför market vb. aradığı her şeyi kolaylıkla temin edebileceği doğal, sosyal, huzurlu bir yaşam alanı bakılır. Bütün hepsini bir arada bulmak zordur elbette işte tam bu aşamada öğrenciyi düşünen ve öğrencinin halinden anlayan, onlara yönelik bir yaşam projesi oluşturan Fixus yapı,  Unigarden  yaşam projesinde site içerisinde bulunan marketi, kuaförü, cafe&restaurantı, fitness salonu, açık spor alanlarının yanı sıra kendine özel öğrenci konsepti ve daha bir çok sosyal imkanı sayesinde öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırıyor.

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede 46.000 m2 arazi üzerinde kurulu 960 konut ve İş merkezi ile bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören  Unigarden  aynı zamanda, uygun fiyatları ve yüksek kira getirisi ile de yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Bölgedeki projeler ile kıyaslandığında pek çok açıdan fark yaratan UNIGARDEN; sosyal olanakları, yatırım fırsatları, eşsiz doğası ve yaşamın her anına kattığı değerleriyle, yaşamdan keyif almak isteyenler için tasarlandı. 

Hadi gelin bunları birlikte inceleyelim;

Unigarden da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!


Ve daha Unigarden’ı seçmeniz için bir sürü neden!

Avantajlı konumu ve yüksek kira getirisi ile Unigarden, yatırımcıya doğru yerdeki doğru fırsatı sunuyor. Sakarya Üniversitesi’nin yanı başındaki konumu, eşsiz doğası, sosyal imkanları ve profesyonel yönetim&kiralama ekibi ile yurt içi ve yurt dışındaki bir çok yatırımcıya oturduğu yerden kazanma imkanı sağlıyor. 
 
Sakarya’nın en büyük yaşam projesi UNIGARDEN’da geç olmadan yerinizi almak için bizimle iletişime geçin!

 

 

0 505 098 65 54

Web: http://www.fixus.com.tr


projeye sor



Geri Dön