19 / 04 / 2024

Mirage Residence kampanyalı ödeme planı!

Mirage Residence kampanyalı ödeme planı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Mirage Residence kampanyalı ödeme planı kapsamında yüzde 10 + yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Atatürk Havaalanı'na yakın konumda inşa edilen proje 17 katlı 3 bloktan oluşuyor.



Toplamda 342 tane daire ve 60 tane mağazanın yer aldığı Mirage Residence Evleri fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlenen proje 300 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Mirage Residence Güneşli'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen daire seçenekleri mevcut.  Sur Yapı  imzası taşıyan proje 73 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.


Mirage Residence kampanyalı ödeme planı ile satışlar devam ediyor. Dairelerin alanları minimum 58 metrekare, maksimum ise 234 metrekare şeklinde tasarlanan proje 17 katlı 3 blok halinde yükseliyor.


Metrobüse, metroya, Tem Otoyolu'na ve Atatürk Havaalanı'na yakın bir bölgede olan Sur Yapı  Mirage Rezidans  İstanbul Bağcılar - Güneşli hattında bulunuyor. 


Sur Yapı Mirage Rezidans'ın sosyal alanları arasında; güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, açık hava ve fitness alanına yer veriliyor. 


Mirage Residence kampanyalı ödeme planı!

Lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı sunan Bağcılar Mirage Residence'de peşin + banka kredisi ile yapılan ödemelerde ya da tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Mirage Residence satış ofisi iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön