26 / 04 / 2024

Mirage Residence ödeme planı!

Mirage Residence ödeme planı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Mirage Residence ödeme planı kapsamında lansmana özel indirimler sunuluyor. İstanbul Bağcılar Güneşli'de inşa edilen proje de 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçeneklerine yer veriliyor.



Mirage Residence ödeme planı ile indirim fırsatları devam ediyor. 17 katlı 3 blok halinde yükselen projede toplam 342 adet daire bulunuyor. 


Konutların 356 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Mirage Residence Evleri  Sur Yapı  imzası taşıyor. Proje İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de hayata geçiriliyor. 


Bağcılar Mirage Residence Tem Otoyolu'na, metroya, metrobüse, Atatürk Havaalanı'na yakın mesafede yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği Mirage Residence Güneşli'de açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar mevcut.


Mirage Residence ödeme planı!

Lansmana özel yüzde 7 indirim yapılan  Mirage Rezidans  Bağcılar'da yüzde 25 peşinatta, kalan kısmın yüzde 25'i teslimde, yüzde 50'i ise 48 ay 0 faiz fırsatı ile ödeniyor. Projede banka kredili veya peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Mirage Residence Güneşli iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön