18 / 04 / 2024

Miraj Bahçe Konutları'nda fiyatlar güncellendi! 210 bin liraya!

 Miraj Bahçe Konutları'nda fiyatlar güncellendi! 210 bin liraya!

Firma: Uran Holding

Proje: Mirage Bahçe

Ankara Mirage Bahçe Evleri'nde güncel fiyatlar 210 bin liradan başlıyor, proje kapsamında yer alan son bloğun Aralık sonu itibari ile teslim edilmesi planlanıyor



Urankent'te 13 bin 800 metrekarelik alan üzerinde  Uran Holding  tarafından inşa edilen  Mirage Bahçe  Evleri 4 blok halinde yükseliyor. 202 konuttan meydana gelen projede konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. 


Mirage Bahçe Urankent'te satışı devam eden;

2 oda 1 salon daireler 210 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler ise 320 bin liradan satışa sunuldu. Son konutların satışlarının devam ettiği projenin ilk 3 bloğu teslim edildi, son bloğun ise Aralık sonunda teslim edilmesi planlanıyor.


Uran Holding Mirage Bahçe'de bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalar aracılığı ile kredi kullanabiliyor.


 Miraj Bahçe Konutları nda fiyatlar güncellendi! 210 bin liraya!


Miraj Bahçe Evleri;  Ankara  İl Sağlık Müdürlüğü, Devlet Opera ve Balesi Leyla Gencer Sahnesi ve Yenimahalle Belediyesi ve Kültür Merkezi'ne yakın konumda yer alıyor.


Mirage Bahçe Konutları Ankara'da; daireler arası sesli bağlantı, merkezi ısıtma ve sıcak sus sistemi, asansör, her katta ve kapalı otoparkta yangın sensörleri ve uyarıcıları, her dairede görüntülü interkom sistemi, jeneratör, güvenlik, mevcut.


0312 346 40 50

http://www.miragebahce.com

Ceren YÖRÜK


projeye sor



Geri Dön