18 / 04 / 2024

Miranda Kerr Kaliforniya’dan 12 milyon dolara ev aldı!

Miranda Kerr Kaliforniya’dan 12 milyon dolara ev aldı!

Ünlü model Miranda Kerr ile sevgilisi Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel'in 12 milyon dolarlık yeni evleri ortaya çıktı. Malikaneyi andıran evin 4 yatak odası,6 banyosu, büyük bir havuzu ve kapalı spor salonu bulunuyor.



SON dönemin en tutkulu çifti model Miranda Kerr ve Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel yeni bir ev satın almak için yüksek  bir bütçe ayırdı. TMZ’nin haberine göre çift, Kaliforniya’daki Brentwood bölgesinde süper lüks bir ev için bankalar ile görüşmeye başladı. Bölgenin en değerli arazisinde yer alan ev, 12 milyon dolar değerinde ve yaklaşık 7 bin 100 metrekarelik bir alanın üzerinde. Malikaneyi andıran evin 4 yatak odası,6 banyosu, büyük bir havuzu ve kapalı spor salonu bulunuyor.


AYNI zamanda Amerika’nın en ünlü mimarı Gerard Colcord tarafından dizayn edilen edilen ev, kusursuz olarak da adlandırılıyor. Habere göre ikilinin yakın zamanda evleneceği için böyle bir ev satın aldıkları söyleniyor. Kerr’in 2013 yılında boşandığı oyuncu eşi Orlando Bloom’dan Flynn adında bir oğlu bulunmakta.


Vatan 


Geri Dön