25 / 04 / 2024

Mistral GYO Konak arsası için imzalar atıldı!

Mistral GYO Konak arsası için imzalar atıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir ili Konak İlçesi Mersinli Mahallesi 8554 ada 6 parseldeki arsada Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile anahtar teslim usülü bir inşaat projesi yapılacak...



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirkete ait 8554 ada 6 parsel arsa üzerinde Kat Paylaşımı Anlaşması hakkında açıklama yaptı. 

Mistral GYO'ya ait olan  İzmir  ili Konak İlçesi Mersinli Mahallesi 8554 ada 6 parsel,5.954,27 metrekare arsanın üzerinde, Yüklenici olarak Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından anahtar teslim usülü bir inşaat projesi yapılarak,inşa edilecek yapının yüzde 45'lik bölümünün şirkete ve yüzde 55'lik kısmı Yüklenici şirkete ait olacak şekilde bir Kat karşılığı İnşaat Sözleşmesi yapılması için ön protokol imzalandı. 

Buna göre Yüklenici şirket, ilgili arsa üzerinde geliştireceği projeyi şirket Yönetim Kuruluna sunacak ve Yönetim Kurulu'nun onayı olduğunda Yüklenici şirket ile Kat Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzalanacak.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimize ait olan İzmir ili Konak İlçesi Mersinli Mahallesi 8554 ada 6 parsel,5.954,27 m2 arsanın üzerinde, Yüklenici olarak Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından anahtar teslim usülü bir inşaat projesi yapılarak,inşa edilecek yapının %45'lik bölümünün şirketimize ve %55'lik kısmı Yüklenici şirkete ait olacak şekilde bir Kat karşılığı İnşaat Sözleşmesi yapılması için ön protokol imzalanmıştır. Buna göre Yüklenici şirket, ilgili arsa üzerinde geliştireceği projeyi şirketimiz Yönetim Kuruluna sunacaktır ve Yönetim Kurulumuzun onayı olduğunda Yüklenici şirket ile Kat Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzalanacaktır.


Geri Dön